Ana SayfaÜnlülerArda Turan'a Bir Şok da Eski Şoföründen!

İlgili Postlar

Arda Turan’a Bir Şok da Eski Şoföründen!

Arda Turan’a bir şok da eski şoföründen! Berkay’la aralarında geçen tartışma sonrası ünlü şarkıcıyı darp ettiği iddiası ile gündeme gelen Arda Turan’a bir darbe de eski şoföründen geldi. Eski şoförü ve Arda Turan neden mahkemelik oldu? İkilinin arasında neler yaşandı? İşte haberimizin detayları…

Berkay ve Arda Turan arasında neler yaşandı?

Arda Turan’a bir şokda eski şoföründen!

Arda Turan’a bir şok da eski şoföründen! Şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin’in şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan ünlü futbolcu Arda Turan, bir darbe de eski şoföründen aldı.

Arda Turan kimdir?

Arda Turan'a Bir Şok da Eski Şoföründen
Arda Turan’a Bir Şok da Eski Şoföründen

Eski Şoför belirsiz alacak davası açtı

51 yaşındaki Aşkın Yıldırım, 7 yıl boyunca Arda Turan’ın şoförlüğünü yaptığını belirtip, Turan’ın kendisini haksız yere 20 Nisan 2017 tarihinde işten çıkarttığını iddia ederek belirsiz alacak davası açtı. 

Dava dilekçesinde 2400 TL maaş aldığını ancak başka bir şirket üzerinden sigortalı gösterildiğini iddia etti. Maaşını elden aldığını belirten Yıldırım, ev işlerine yardım ettiğini ve hatta evcil hayvanlarının bakımına destek olduğunu da ifade etti.

Şoförlüğün yanı sıra Arda Turan’a koruma hizmeti de verdiğini ekleyen Aşkın Yıldırım, aile yakınlarının ulaşım ihtiyaçlarını da kendisinin karşıladığını belirtti.

Arda Turan Davanın reddini istedi

Aşkın Yıldırım’ın bu iddiaları karşısında bir cevap dilekçesi hazırlayan Arda Turan, Yıldırım’ın herhangi bir hak kaybına uğramadığını iddia ederek davanın reddini istedi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde bugün görülen davada Aşkım Yıldırım avukatı ile birlikte hazır olurken, Arda Turan adına sadece avukatı geldi. 

Dosya bilirkişiye gidecek

Taraflara tanıklarını bildirmeleri için süre veren mahkeme hakimi, duruşmayı erteledi. 

Arda Turan’dan 1700 TL talep eden Aşkım Yıldırım’ın dosyası tanıkların dinlenmesinin ardından bilirkişiye gönderilercek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler