Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Berkay'ın doktorundan açıklama!

İlgili Postlar

Şarkıcı Berkay’ın doktorundan açıklama!

Arda Turan ve Berkay kavgası gündemden düşmüyor.Berkay’ı taburcu etmeyi düşünen doktor,kendisinin hazır hissettiği zaman şarkıya devam edeceğini söyledi.

Kavganın sonrasında ameliyata alınan ve tedavisi süren ünlü popçunun doktoru Doç. Dr. Erdem Güven ilk açıklamaları yaptı;

“Dün sabah beni aradı ve travmaya maruz kaldığını ve bundan dolayı burnunda bir rahatsızlık olduğunu belirtti. Burnunda çok parçalı kırık dediğimiz bir kırık meydana geldiğini tespit ettik. Gerekli medikal ve tedavilerin ardından kendisini dün akşam ameliyata aldık. Ameliyatta burnunu eski haline döndürülmesi için gereken tedavileri başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Burnundaki nefes almasını engelleyen oluşumların düzeltilmesi ve eski haline döndürülmesi için elimizden geldiğince tüm müdaheleleri yaptık. Ameliyattan sonraki 12 saatlik dönemde her şey kontrolümüz altında, öngörmediğimiz hiçbir şey meydana gelmedi. Şu anda tıbbi tedavilere devam ediyoruz” dedi.

Sesine etki edecek olumsuzlukları önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğimizi belirten Güven, bunun olmaması için gerekli tüm tedbirleri aldığını söyledi. Doktor Güven burun içindeki anatomik yapıları orjinal halini koruyarak muhafaza ettiklerini kaydetti. Güven ;

“Şu andaki sürecimizde 10 günlük kritik bir sürecimiz var. Buradaki kemiklerin tam olarak kaynamasını sağlanması için gerekli burnu destekleyici elemanların tutulması gerekiyor. Bu elemanları yaklaşık 10 gün sonra alıp, burnun son halini aşağı yukarı görebileceğiz. Ödemlerin geçmesi daha uzun bir süreç, bu süreçleri beklememiz gerekiyor. Biz Berkay’ın beyin durumunu takip edeceğiz, desteğimizi sürdüreceğiz ve olumsuz bir durumun çıkmaması için desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

“Şarkı performansı kendisine bağlı”

Berkay’ın sahneye ne zaman dönebileceği yönünde sorulan soruya Doktor Güven;

“Bu bir performans meselesi, kendisini hazır hissettiği zaman biz de, genel durumunu, tıbbı durumunu, burnunun içindeki yapıları birbiriyle bağlantıya geçtiği zaman kendini hazır hissetmesiyle birlikte şarkı söylemesine izin vereceğiz. Şarkı söylemeyle birlikte burnunda kanamalar olabilir, bunun olmaması için tamamıyla iyileşme olduktan sonra karar vereceğiz” şeklinde ifade verdi.

“Yarın taburcu olacak”

Sanatçının ne zaman taburcu olacağı sorulunca Doktor güven;

“Tıbbı tedaviye bugün de devam kararı aldık. Kendi durumuna göre, kendini iyi hissetmesine, durumunun iyi gittiğini hissettiğimiz andan itibaren andan taburcu edeceğiz. Şuanda planladığımıza göre yarın taburcu etmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler