Ana SayfaDedikoduAmber Heard'dan İtiraflar

İlgili Postlar

Amber Heard’dan İtiraflar

Bir zamanların büyük aşıkları Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki iftira davası, kısa bir molanın ardından kaldığı yerden devam ediyor. Davanın ilk kısmında Johnny Depp ve tanıkları dinlendi şimdi sıra Amber Heard ve tanıklarında. Bir aranın ardından tekrar başlayan davada, dün de tanık sandalyesine 36 yaşındaki Amber Heard oturdu. Amer Heard’dan itiraflar ve suçlamalar geldi. İşte detaylar;

Amber Heard’dan İtiraflar

Amber Heard, bu tanıklığı sırasında eğer Johnny Depp ile evliliği sürerse bu işten “canlı çıkamayacağına” inandığını söyledi. Heard “Bu işin benim için çok kötü biteceğinden korkuyordum” dedi ve duruşmaların ilk bölümünde söylediği bir ayrıntının altını bir kez daha çizdi: “Gerçekten onu terk etmek istemiyordum. Onu gerçekten çok seviyordum.”

Balayında Şiddet İdiası

Amber Heard, eski eşi Johnny Depp’in, 2015 yılında evlendikten sonra çıktıkları balayında bile kendisine şiddet uygulamaktan çekinmediğini ileri sürdü. Çift, düğünün ardından Orient Express (Şark Ekspresi) ile bir balayı gezisine çıkmıştı. İşte Heard’ün iddiasına göre Depp, evliliğinin “cicim günlerinde” bile fiziksel olarak kendisini taciz etti. Onun ileri sürdüğüne göre Depp, yataklı vagonda boğazını sıktı ve kendisine vurdu. Heard, o anlarda eski eşi Depp’in kendisini öldüreceğini düşündüğünü ve çok korktuğunu sözlerine ekledi.

“Çok Kıskançtı”

Amber Heard, Depp’in ilerleyen zaman içinde aşırı kıskanç bir hale geldiğini de ileri sürdü. James Franco ile birlikte kamera karşısına geçeceği bir filmde oynamayı kabul ettiğinde de Depp’in kıskançlık krizine girdiğini ileri sürdü. İddiasına göre Depp bunu öğrenince kendisine bir yumruk attı ve evdeki mobilyalara doğru fırlattı.

“Johnny Kavgalar Sırasında Kendisine Zarar Veriyordu”

Tanıklığı sırasında Heard’ün eski eşiyle ilgili bir başka iddiası daha vardı. Tartışmaları sırasında Depp’in kendisine de zarar verdiğini anlattı: “Kavgalar sırasında sık sık kollarını keserdi, bıçağı göğsüne dayayıp kendini kanatırdı. Ayrıca kendi bedeni üzerinde sigara söndürürdü.”

“Yatağa Pislemedim”

Johnny Depp ile Amber Heard arasında yıllardır süren bir başka konu da çiftin evlerinde yaptıkları en son tartışma sonrasında “yatağı tuvalet gibi kullanma” olayı oldu. Depp daha önce Heard ya da arkadaşının birlikte yattıkları yatağa dışkı bıraktığını ve fotoğraflarını çektiğini ileri sürmüştü. Depp’in iddiasına göre Heard, bu durumdan köpekleri sorumlu tutmuştu. Fakat Depp de buna karşılık olarak köpeklerin böyle bir sorunu olmadığını savunmuştu. Sonra da duyduklarına “sadece gülebildiğini “söylemişti. Bu konu yeniden gündeme gelince Heard “Bunun komik olduğunu sanmıyorum” dedi. Sonra da köpeklerden birinin bağırsaklarıyla ilgili bir problemi olduğunu ve zaman zaman bu tür “sürprizlerle” karşılaştıklarını” söyledi.

“O Neden Bahsediyor?”

Tanıklığı sırasında arkadaşlarının da böyle bir şey yapmayacağını söyleyen Amber Heard bu konuda kendisinin suçlanmasını da “Bu, 30 yaşlarında bir grup kadının komik bulacağı bir şey değil. O (Depp) neden bahsediyor?” diye sözlerini sürdürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler