Ana SayfaDedikoduKenan İmirzalıoğlu'ndan Muhabirlere Uyarı

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Muhabirlere Uyarı

Geçtiğimiz gün ikinci kez annelik heyecanı yaşayan Sinem Kobal, taburcu oldu. Eşi ve kızı Leyla ile hastane çıkışı objektiflere yansıyan Kenan İmirzalıoğlu’ndan muhabirlere uyarı geldi. İşte detaylar;

İşte Sinem Kobal İle Kenan İmirzalıoğlu’ nun Aile Pozu;

Sinem Kobal da benzer cümlelerle Kenan İmirzalıoğlu ile ilişkisinden bahsetmişti…

“Kenan ruhuma ve kalbime öyle bir dokundu ki…Eşimi bulduğumu hissettim. Bu çok güzel bir duygu… İnsan ruhu çok acayip. Hepimizin bir ruh eşi vardır ve onu bulduğun zaman hissedersin derler ya… İşte onu buluyorsun. Sonra da hiç sorgulamadan teslim oluyorsun. Cümlelerle bunu anlatamıyorum, sadece yaşıyorum…”

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu İkinci Bebeklerini Kucaklarına Aldı

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan oyuncu Sinem Kobal’dan güzel haber geldi.  21 Ekim 2020’de kızı Lalin’i kucağına alan Kobal bugün ikinci kez doğum yaptı.

Kobal’ın ve kız bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. İkinci kez anne ve baba olan ünlü çift kızlarına Leyla adını verdi.

Kenan İmirzalıoğlu’ dan Flaş Yorum: “Hiç Yakışmadı!”…

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Muhabirlere Uyarı

Kobal ve İmirzalıoğlu hastane çıkışı objektiflere takıldı. Soruları öncelikle yanıtsız bırakan çiftten Kenan İmirzalıoğlu, Leyla’nın uyuduğunu söyleyerek muhabirleri uyardı.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

“Lalin Kardeşiyle Tanıştı”

Kenan İmirzalıoğlu ise, “Çok teşekkürler. Annemizi bekletmeyelim. Leyla 3 kilodan fazla. 48 santimetre boyunda. Doğumda anne ile beraberdim tabii ki. Lalin kardeşiyle tanıştı. Pazartesi anne evde olmayınca bir şeyler olduğunu anladı. Hissediyor çocuklar. İlk aşamada fena gitmedi. Annesi ona en başından beri anlatıyor. İzah ediyor. Bir kardeşin olacak, gelecek falan diye. Kaynaşacaklar tabii. Kardeşlik çok önemli. Bu sefer bana benzettiler. İkimiz de Leyla ismini çok seviyorduk.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler