Ana SayfaDünyaChris Rock: Amber Heard Hariç Tüm Kadınlara İnanın!

İlgili Postlar

Chris Rock: Amber Heard Hariç Tüm Kadınlara İnanın!

Dünyayı kasıp kavuran Johnny Depp ve Amber Heard davası tüm çelişmeleriyle devam ederken ünlü komedyen Chris Rock’tan bomba açıklamalar geldi. Chris Rock “Amber Heard hariç tüm kadınlara inanın!” sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İşte detaylar;

Chris Rock: Amber Heard Hariç Tüm Kadınlara İnanın!

Oscar törenine damga vuran tokat skandalıyla gündemden düşmeyen Rock, oyuncu Johnny Depp ve Amber Heard’ün devam eden mahkeme süreciyle ilgili yorumda bulundu.

Londra’da gerçekleştirdiği komedi gösterisi esnasında Depp ve Heard’ün davasına atıfta bulunan Rock, “Amber Heard hariç tüm kadınlara inanın!” ifadelerini kullandı.

Johnny Depp ile Amber Heard Hesaplaşması Bitmiyor!

“Yatağı Tuvalet Olarak Kullanmış”

Heard için “O kadının nesi var? Yatağı tuvalet olarak kullanmış!” diyen 57 yaşındaki komedyen Depp’in mahkemede dile getirdiği yatakta dışkı bırakma olayına göndermede bulundu.

Chris Rock, “Yatağa dışkı bırakmış. Burada neler oluyor? Ve bundan sonra da ilişkilerine devam etmişler” şeklinde konuştu.

Amber Herd Dışkıların Kendisine Ait Olmadığını Söyledi

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki 50 milyon dolarlık iftira davası esnasında ünlü aktörün eski eşiyle ilgili yaptığı açıklamalar günlerce konuşulmuştu.

İddiaya göre; Depp, bazı eşyalarını almak için Heard evde yokken eve dönmek istedi ancak koruması tarafından yatağın kendi yattığı tarafta dışkı olduğu yönünde uyarıldı. Amber Heard, iddiayı yalanladı ve dışkının köpeklere ait olduğunu savundu.

“Duyulmayı Hakkeden Gerçek Kurbanlar Var”

Öte yandan Rock, “Bugünlerde herkes kurbanı oynuyor. Dünyada duyulmayı, sevgimizi ve şefkatimizi hak eden gerçek kurbanlar var. Ama eğer herkes kurban olduğunu söylerse, gerçek kurbanları kimse duymaz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler