Ana SayfaDedikoduÖzge Özpirinçci Neden Kutlama Yemeğine Katılmadı?

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci Neden Kutlama Yemeğine Katılmadı?

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, kızları Mercan’la görüntülendi. Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ’la rol aldığı dizinin kutlama yemeğine neden katılmadığı sorusuna yanıt verdi. Özge Özpirinçci neden kutlama yemeğine katılmadı? İşte yanıtı;

Mercan İlk Kez Görüntülendi

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz aralık ayında dünyaya gelen bebekleri Mercan ile önceki gün Yeniköy’de görüntülendi. Molka adlı mekanda objektife yansıyan çift, Yemek yedikleri sırada kızlarıyla sırayla ilgilendi.

Özge Özpirinçci Neden Kutlama Yemeğine Katılmadı?

Özpirinçci’ye, Kıvanç Tatlıtuğ’la başrolünü paylaştığı dizinin yemeğine katılmadığı için dizinin yapımcısının kendisine dava açtığı iddiaları hatırlatılınca, “Nasıl katılayım, iki üç saatte bir emziriyorum” cevabını verdi.

“Kurt Efe’yi Gördük”

Anneliğin keyfini çıkaran güzel oyuncu Özge Özpirinçci, geçtiğimiz ay Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in oğulları Kurt Efe dünyaya geldikten sonra Etiler’de görünrülenmişti.

Bir çiçekçiden çıkıp aracına binen ünlü isim, basın mensuplarının “Kurt Efe’yi mi görmeye gidiyorsunuz?” sorusuna, “Geçen gün gittik ziyarete, Kurt Efe’yi de gördük. Çok sağlıklı, çok tatlı. Allah nazarlardan korusun inşallah” diye cevap vermişti.

“Mercan’a da arkadaş geldi” şeklinde konuşan Özpirinçci, “Kurt Efe kime benziyordu?” sorusuna ise, “Büyüdükçe değişir tabii ama Kıvanç’a çok benziyor” ifadeleriyle yanıt vermişti.

Öncesinde ise Tatlıtuğ çifitinin açıklamasının ardından sosyal medyada gündem olan Kurt Efe ismiyle ilgili düşünceleri sorulan oyuncu, “Kurt Efe gayet tatlı, güzel bir isim. Keşke ben de Üzüm koysaydım diye düşünüyorum. Ama Mercan ismi kızıma çok yakıştı” demişti.

Sinem Kobal’ın Anne Olduğunu Muhabirlerden Öğrendi

Arkadaşı Sinem Kobal’ın ikinci kez anne olduğu söylenen güzel oyuncu, “Doğum yaptı mı, şaka mı yapıyorsunuz? Dün evlilik yıl dönümleriydi galiba, durun Sinem’i arayayım” ifadelerini kullanarak şaşkınlığını dile getirdi.

Binlerce Beğeni Almıştı

Öte yandan Instagram’da 3.5 milyon takipçisi bulunan Özge Özpirinçci, Ocak ayında eşi Yamantürk ile birlikte kızları Mercan’ın elini tuttukları fotoğrafı sevenlerinin beğenisine sunmuştu.

Bu pozlarına beyaz kalp emojisiyle birlikte “Yavru” notunu düşen ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler