Ana SayfaÜnlülerAlmanya Mesut Özil'in fotoğrafında Amine Gülşe'yi suçluyor!

İlgili Postlar

Almanya Mesut Özil’in fotoğrafında Amine Gülşe’yi suçluyor!

Almanya Milli Takımı’nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil Almanya gündeminden düşmüyor. İşte yaşanan son gelişmeler.

Mesut Özil’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la çektirdiği fotoğraf sonrasında başlayan tartışmalar Mesut Özil’in milli takımı bırakması ile sonuçlanmıştı. Bu olayın yakınları Almanya’da hala sürerken Almanya’da Mesut Özil’in sevgilisi Amine Gülşe hedef gösterildi.

Milli takımı bırakan Mesut Özil’e destek!

Amine Gülşe suçlu ilan edildi!

Mesut Özil’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf hala gazete ve internet sitelerinde yer alırken Mesut Özil’in sevgilisi Amine Gülşe’nin etkisinde kaldığı iddia edildi. Amine Gülşe ve ailesi için “Erdoğan destekçisi” gibi yakıştırmalar yapılırken, Mesut Özil’in bu nedenle Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çektirdiği öne sürüldü.

Amine Gülşe kimdir?

Ülkenin önemli gazetelerinden birisi olan Bild Gazetesi’nde yer alan açıklamalarda Amine Gülşe için “Mesut’un sevgilisi bu olayda ne rol oynadı? Bu kız ve ailesinin Mesut’un üzerinde etkisi var mı?” şeklinde sorular sorularak yeni bir habere yer verildi. Nişanlı olan Mesut Özil ve Amine Gülşe çiftine yönelik yapılan bu çirkin saldırılar sonrasında iki isimden de herhangi bir açıklama gelmedi.

Mesut Özil kimdir?

“Israrla çektirmesini istedi”

Gazetede yer alan ifadelerde aynı zamanda Bild Gazetesi’nin baş editörü Alfred Draxler’in de açıklamalarına yer verildi. “Amine Gülşe’nin ailesinin Erdoğan’ın destekçileri olduğu biliniyor. Bu fotoğrafı Gülşe’nin kendisiyle evlenmek isteyen Mesut’tan ısrarla çektirmesini istediği yönünde ciddi iddialar var” şeklinde yazılan haberlere Türkiye’den tepki gecikmezken bu durumun önümüzdeki günlerde de gündemde yer alacağı böylece görülmüş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler