Ana SayfaÜnlülerEda Taşpınar'ın ahtapot fotoğrafları tepki çekmeye devam ediyor

İlgili Postlar

Eda Taşpınar’ın ahtapot fotoğrafları tepki çekmeye devam ediyor

Son dönemlerde paylaştığı hayvan fotoğrafları ile tepki çeken Eda Taşpınar’ın bu eleştirilere kulak asmaması ise sosyal medyadaki yorumların daha da sert olmasına neden oldu. İşte o fotoğraflar ve yorumlar.

Sosyetik güzel isim Eda Taşpınar, sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden birisi. Yaşadıklarını detaylı bir şekilde sosyal medya hesabına aktaran Eda Taşpınar, son dönemlerde ahtapot gibi deniz mahsullerinin fotoğraflarını sıklıkla sosyal medya hesabında paylaşmaya başladı. Asılı bir şekilde duran ahtapotların fotoğraflarını paylaştıktan sonra onların lezzetli olduğuna yönelik yazdığı notlarla dikkat çeken Eda Taşpınar, giderek tepki görmeye başladı.

Eda Taşpınar bikinili pozuyla yürekleri hoplattı!

Deniz ürünlerine düşkün

Deniz ürünlerine çok düşkün olduğu bilinen Eda Taşpınar, çok sevilmesine rağmen takipçilerinin kızmasına neden oldu. Takipçilerinin büyük bir bölümü fotoğrafların arka arkaya gelmesinin ardından tepki göstererek takipten çıktı. “Bu zavallıların resminize güzellik kattığını mı sanıyorsunuz” şeklindeki tepkiler Eda Taşpınar’ın profilinde giderek arttı. Ünlü ismin yorumlara takılmaması ve hiçbir açıklama yapmaması da dikkat çekti.

Eda Taşpınar kimdir?

İşte Eda Taşpınar’ın o paylaşımları;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler