Ana SayfaÜnlülerMesut Özil'e destek yağıyor! Şimdi de Acun Ilıcalı!

İlgili Postlar

Mesut Özil’e destek yağıyor! Şimdi de Acun Ilıcalı!

Almanya Milli Takımı’nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil’e ünlüler dünyasından destek mesajları yağıyor. İşte destek veren ünlüler ve mesajları.

Irkçı tepkiler ve ağır eleştiriler nedeniyle Almanya Milli Takımı’nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil, kısa süre içerisinde tüm dünyanın gündeminde yer aldı. Türkiye’deki ünlü isimlerin dışında Cristiano Ronaldo gibi dünyaca ünlü isimler de Mesut Özil’e destek mesajı verdi.

Mesut Özil’e nişanlısı Amine Gülşe’den destek

Acun Ilıcalı

Özil’e yakınlığı ile bilinen Acun Ilıcalı da zor gününde yıldız ismine destek verdi. “Altın paz tutmaz” şeklinde mesaj yazan Ilıcalı, Mesut Özil ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Murat Boz

Murat Boz ise “Her daim her koşulda gururrumuzsu” dedi.

Murat Boz kimdir?

Sinan Akçıl

“Özil!Almanlar takımlarının “beynini”kaybetti,sen bir kez daha tüm Türkiye nin “kalbini”kazandın..proud of you” diyen Akçıl, futbolcuya destek verdi.

Sinan Akçıl kimdir?

Demet Akalın

Demet Akalın ise “Sana da seni yetiştiren anaya ve babaya da helal olsun” dedi.

Demet Akalın kimdir?

Mesut Özil ne demişti?

Sosyal medya hesabından milli takımı bıraktığını açıklayan Mesut Özil, “Alman Futbol Federasyonu ve diğer birçok kişinin bana olan davranışı nedeniyle artık Almanya Milli Takımı formasını giymek istemiyorum. Bu kararı vermek benim için çok zor oldu. Çünkü takım arkadaşlarım için, teknik ekip için, Alman halkı için her zaman her şeyimi verdim. Ama Alman Futbol Federasyonu’ndaki üst düzey yetkililerinin bana karşı tutumları, benim Türk kökenime saygı duymamaları ve beni bir politik propagandaya dönüştürmeleri, artık yeter dedirtti.”

“Onların gözünde hala göçmenim!”

“Almanya’ya vergi ödememe, Alman okullarına bağışlarda bulunmama ve Almanya’yla Dünya Kupası’nı kazanmama rağmen, hâlâ topluma kabul edilmedim çünkü onların gözünde hala göçmenim. Kazandığımızda ‘Alman’, kaybettiğimizde ‘göçmen’ oluyorum. Podolski ve Klose, hiçbir zaman Polonyalı-Alman olarak görülmedi, ben neden Türk-Alman olarak görüldüm? Türk ve Müslüman olduğum için mi? Türklüğüm’e saygı göstermemeleri artık bardağı taşıran son damla oldu.”

Mesut Özil kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler