Ana SayfaÜnlülerAlişan’dan eşi Buse Varol’a aşk dolu sözler!

İlgili Postlar

Alişan’dan eşi Buse Varol’a aşk dolu sözler!

Alişan ve Buse Varol çifti, geçtiğimiz Pazar günü lüks bir otelde gerçekleştirilen düğün töreni ile evlendi.  Ünlü çiftin nikahına 900 kişi katılırken, Seda Sayan, Bülent Ersoy, Elif Karlı, Yeşim Salkım, Ece Erken, Çağla Şıkel, Yaşar İpek, Seren Serengil, İzzet Yıldızhan, Erkan Petekkaya , Serkan Şengül, menajer Özkan Doğan, Özlem Yıldız, Şafak Sezer, Sinan Akçıl  gibi birçok ünlü çifti yanlız bırakmadı… İşte detaylar

Alişan ve Buse Varol’a kilolarca altın takıldı! Taşımakta zorlandılar… İşte o altınların maddi değeri!

Ali Şan İle Buse Varol’un Düğünü Çok Konuşulmuştu…

Ünlü şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol, görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğünün görkeminin bir nedeni de, gelin ve damada takılan altınlar oldu. Alişan ve Buse Varol, konukların taktığı kilo kilo altını taşımakta zorlandı. Çok konuşulan düğün, günlerce konuşulmaya devam etti.

Ali Şan Kimdir?

Alişan’dan Eşine Duygusal Paylaşım…

Ailecek çektirdikleri bir fotoğrafı, “Canım Selçuk, canım abim, canım kaynım, bu fotoğraftaki gibi yüzün hep gülsün. Güzel senelere inşallah kocaman bir aile olarak seni çok seviyorum” notuyla paylaştı. Eşinin paylaşımı ile mutlu olan Alişan, bu fotoğrafın altına “Senin o güzel kalbini yerimm. Güzel karım” yorumunda bulundu. Ünlü çiftin hayranları Alişan’ın yorumunun ardından “Allah nazarlardan saklasın”, “Siz ne güzelsiniz” gibi yorumlarda bulundu.  Buse Varol Tektaş  eşine “Canım kocamm” diyerek karşılık verdi. Çok mutlu görünen çift, aşklarını dolu dizgin yaşıyor.

Buse Varol Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler