Ana SayfaÜnlülerÇukur’un sezon finalinden sonra ayrılacak ana oyuncu kim? İşte Deteylar...

İlgili Postlar

Çukur’un sezon finalinden sonra ayrılacak ana oyuncu kim? İşte Deteylar…

Çukur dizisinde gösterdiği yeteneği ile son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz ekranın sevilen oyuncuları arasına girmeyi başardı. Dilan Çiçek Deniz, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlar ile adeta nefes kesiyor. Dizide oynadığı günden itibaren sosyal medya hesabında hayranları tarafından olumlu olumsuz birçok beğeni ve yorum alıyor. Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde Sena karakterini oynayan Dilan Çiçek Deniz, dizinin sezon finali yapmasının ardından dizide yer almayacak mı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Çukur’un Sena’sı Dilan Çiçek Deniz, cesur pozları ile nefes kesti

Dilan Çiçek Deniz Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı…

Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Nişantaşı’nda kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtladı. Bir kafeden çıkan Deniz, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bu aralar aksesuara çok önem verdiğini söyleyen oyuncu, “Şapka ve gözlük takma alışkanlığım olmaya başladı. Bu arada gözlükler numarasız” dedi.

Dilan Çiçek Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz Önümüzdeki Sezon Dizi’de Yer Alacak Mı? İşte Detaylar…

Dizinin çok iyi gittiğini söyleyen oyuncu, “Sezon finalini bekliyorum. Yaz tatili için Furkan’ın yanına gideceğim ve bir süre onunla eğitimime yurt dışında devam edeceğim” dedi. Dilan Çiçek Deniz, bir süredir oyuncu Furkan Andıç ile birlikte. Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde Sena karakterini oynayan Dilan Çiçek Deniz, dizinin sezon finali yapmasının ardından Amerika’ya gidiyor sevgilisi ile birlikte olacak. Duyumlara göre Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinde önümüzdeki sezon yer alamayacak!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler