Ana SayfaDedikoduAlişan ve Buse Varol'dan Aşk Pozu

İlgili Postlar

Alişan ve Buse Varol’dan Aşk Pozu

Bir süredir evliliklerinde kara bulutlar dolaşan Alişan ve Buse Varol barıştı. Ünlü çift aralarındaki sorunları aştı. Alişan ve Buse Varol’dan aşk pozu geldi. İşte o kareler;

Paylaşım Dikkat Çekti

2018 yılında nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğulları Burak’ı, 2021’de de kızları Eliz’i kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol’un, bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı biliniyordu.

Ayrılık iddialarını her fırsatta yalanlayan çiftten Buse Varol, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Sunucu Bircan Bali’ den Alişan Buse Varol Krizindeki Bomba İddia. Can Alıcı O Detay!

Buse Varol ve Alişan Arasındaki Buzlar Eridi Mi?

Çocuklarıyla oyuncak bir arabaya binen ve bu anlardan bir kareyi aynadan fotoğraf çekerek Instagram hikayesinde yayınlayan Varol, paylaşımına “Hiç gerek yoktu canım” yazıp eşi Alişan’ı da etiketledi. Ünlü şarkıcı, buna kayıtsız kalmayarak eşinin paylaşımına kendi sayfasında yer verdi.

31 yaşındaki Buse Varol’un bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından sevilen çiftin aralarındaki buzların eridiği yönünde yorumlandı.

Alişan kimdir?

Buse Varol Kimdir?

Alişan ve Buse Varol’dan Aşk Pozu

Alişan ve Buse Varol, bir süredir boşanma haberleriyle gündemdeydi. Alyansını çıkaran ve ‘yüzük bir gösterge değil’ diyen Varol, dün eşi ve çocuklarıyla vakit geçirdi. Ünlü oyuncu eşine sarıldığı fotoğrafı da kalp emojisi koyarak paylaştı.

Fotoğrafa kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler