Ana SayfaDedikoduOğuzhan Koç Yağlarını Aldrıma Haberlerine Yanıt Verdi

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç Yağlarını Aldrıma Haberlerine Yanıt Verdi

14 Şubat’ta sevgilisi Demet Özdemir’e evlenme teklif eden ve düğün hazırlıklarına başlayan Oğuzhan Koç’un estetik operasyon geçirdiği iddia edildi. Oğuzhan Koç yağlarını aldrıma haberlerine yanıt verdi. İşte o yanıt;

Oğuzhan Koç ‘dan Demet Özdemir’ e Büyük Sürpriz…

Müzik adamı Oğuzhan Koç ile başarılı oyuncu Demet Özdemir, nika masasına oturuyor. Ünlü popçu, 14 Şubat Sevgililer Günü’ ne özel bir organizasyonla büyük aşkına evlenme teklifinde bulundu…

Kendilerine has müzikleriyle Sakiler Grubu’ nun parçalarında eşlik ettiği özel organizasyonda güzel oyuncu, yakışıklı şarkıcının ‘Dünyadan Uzak’ adlı şarkısıyla evlilik teklifine ‘evet’ cevabını verdi.

Oğuzhan Koç kimdir?

Demet Özdemir kimdir?

Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir’e Duygusal Kutlama

26 Şubat doğumlu sevgilisinin 30’uncu doğum gününde Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı, “Dünyanın en güzel gülüşünün, en tatlı bakışının, en sıcak kalbinin tam yanındayım. Çok şanslıyım. İyi ki doğdun sevgilim” notunu düştü. Gönderdi kısa sürede yaklaşık 100 bin beğeni aldı.

Oğuzhan Koç O Ses Türkiye’ de İlk Sezonda Şampiyonluk Yaşadı…

Oğuzhan Koç Yağlarını Aldrıma Haberlerine Yanıt Verdi

Fazlalıklarından kurtulmak için bıçak altına yattığı konuşulan Koç, iddialara göre operasyonun ardından sıkı diyete girdi.

Oğuzhan Koç hakkındaki haberleri Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla ti’ye aldı.

Oğuzhan Koç’un yaptığı sosyal medya paylaşımı sevenleri tarafından da büyük beğeniyle karşılandı. Koç’un hayranları kendisiyle böyle dalga geçebildiği için samimi olduğunu ve onu bu yüzden sevdiklerini dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler