Ana SayfaDedikoduAlişan, Eda Erol'a taktığı 150 bin liralık yüzüğü geri alacak mı? Yanıtı...

İlgili Postlar

Alişan, Eda Erol’a taktığı 150 bin liralık yüzüğü geri alacak mı? Yanıtı kendisi verdi…

Nişanlısı Eda Erol ile yollarını ayıran Alişan, “Eda Erol’a aldığınız 150 bin TL’lik tektaşı geri isteyecek misiniz?” sorusuna ateş püskürdü. Alişan, soruya “Ne takısı, bırakın da üzüntümüzü yaşayalım.” diye yanıt verdi. İşte detaylar…

[irp]

Alişan, Eda Erol’dan 150 bin liralık yüzüğü geri alacak mı?

Bir buçuk ay sonra evlenecek olan Alişan ve nişanlısı Eda Erol’un ayrılığı magazin gündeminde bomba etkisi yaratmışken, ayrılığın etkileri hala daha devam ediyor. Yeni bir açıklama yapan Alişan, nişanlısına aldığı 150 bin liralık yüzüğü geri alıp almayacağı konusuna açıklık getirdi.

[irp]

Ne takısı, umurumda mu benim? Bırakın üzüntümüzü yaşayalım!

Hürriyet’e açıklama yapan Alişan, yüzük konusunda “Öyle bir şey olabilir mi? Takısı tukusu umurumda mı benim? Yeter artık lütfen birlikteyken bin tane saçma sapan şey yazıldı, çizildi. Ayrıldık, daha açıklamadan kendini bilmez biri çıktı. Onun açıklamasına itibar edildi. Bıraksınlar da birkaç gün bari kafamızı toparlayalım, üzüntümüzü yaşayalım. Ayıptır ya! Takı istemek ne demek? Günah artık… Lütfen ben açıklamamı yaptım. Bizim kararımız. olmadı, ayrıldık dedik. Ne benim ailem ne de onun ailesi bu konuya müdahil değil. Ki onlar, bozulmasın diye çok uğraştılar. Lütfen artık saçma sapan haberler çıkmasın.” diye konuştu.

[irp]

Ünlü türkücü Alişan, Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı nişanlısı Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile ayrıldı. Çiftin ayrılığı şok etkisi yarattı. Yankıları da hala devam ediyor.

[irp]

Nur Yerlitaş, Alişan ve Eda Erol’un ayrılığının kurgu olduğunu ima ederek Esra Erol’un programının yeni formatı için ayrılık yaşandığını ima etmişti. Yerlitaş’a yanıt Esra Erol’un eşi Ali Özbir’den gelmişti. Ali Özbir, Nur Yerlitaş’ı kastederek sert bir eleştiri yapmış ve “O katanayı Allah’a havale ediyorum.” demişti.

Eda Erol kimdir?

Alişan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler