Ana SayfaDedikoduGülse Birsel' den Yeni Filmi ile İlgili Müjde

İlgili Postlar

Gülse Birsel’ den Yeni Filmi ile İlgili Müjde

Gülse Birsel den yeni filmi ile ilgili müjde

Gülse Birsel’in merakla beklenen filmi Aile Arasında’ nın vizyon tarihi açıklandı.

Ünlü oyuncu ve senarist  Gülse Birsel yeni filmi Aile Arasında nın oyuncu kadrosu ve detaylarını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Gürse Birsel’in senaryosunu yazdığı ilk sinema filmi Aile Arasında’ nın vizyon tarihi de duyurdu. Buna göre film,1 Aralık tarihinde  izleyiciyle buluşacak.

Senarist ve oyuncu Gürse Birsel  heyecanını şu sözlerle paylaştı: “1 Aralık’ta geliyoruz! İlk sinema filmim, heyecandan patlayabilirim!!!”

Daha önce kendisinin yazdığı ve aynı zamanda oynadığı Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi ses getiren ve çok beğenilen dizilerin ardından senaryosunu kendisinin yazdığı ilk sinema filmi olacak olan  ‘Aile Arasında’ filmin de eskiden de birlikte rol aldıkları ünlü ve güzel oyuncu kadrosunda ; Engin Günaydın, Erdal Özyağcılar, Fatih Artman, Demet Evgar, Derya Karadaş ve Devrim Yakut gibi isimler yer alıyor.

Daha önce bir yazısında filminden  “Valla diyorum” , Biz harika bir film çekmek için elimizden geleni yapıyoruz. Dünyanın her yerinden seyredilebilecek,gurur duyacağınız bir komedi filmi yapıyoruz. Yani kendi bildiğimiz değerlerle,ahlak,çalışkanlık,azim, vs ile işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz ve gelecek hayalleri kuruyoruz. Sizde öyle yapın, şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Yeni vizyona girecek olan filmiyle hem kendisinin heyecanı hemde sevenlerinin heyecanı doruk noktalarına ulaşmışken, usta kadrosu ile de seyircisinden çok olumlu tepkiler alacağa benziyor..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler