Ana SayfaDedikoduAlişan: Ben Yanındayken Kocası Olarak...

İlgili Postlar

Alişan: Ben Yanındayken Kocası Olarak…

Alişan ve Buse Varol, yakın arkadaşlarını iftar yemeğine çağırdılar. Makyaj sanatçısı Burçin Göksü’nun da aralarında olduğu grup gecenin ilerleyen saatlerinde eğlendiler. Buse Varol ile Burçin Göksü yarışırken, Buse Varol’u iten Burçin Göksü’ya tepkiler çığ gibi büyüdü. Detaylar haberimizde…

Alişan: Ben Yanındayken Kocası Olarak…

Ali Eyüboğlu ve Buse Varol Canlı Yayında Birbirine Girdi!

Çiçeği burnunda çift geçtiğimiz gün evlerinde yakın dostlarını ağırladılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde misafirleriyle eğlenen Buse Varol ve Alişan zaman zaman bu anları takipçileriyle paylaştılar. Buse Varol ile paylaşılan bir olay iste sosyal medyada olay oldu. Videoda, makyaj sanatçısın Burçin Göksü Buse Varol’u itekleyerek yere düşürdü. Bazı kullanıcılar görüntüleri eğlenceli bulurken, bazıları ise Buse Varol’a yapılan hareketin sert olduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Alişan’dan bu yorumlara yanıt gecikmedi.

Buse Varol’a Yapılan Kaba Hakaret Sosyal Medyayı Salladı!

Bir magazin sayfasının eşi hakkında yaptığı haberi gören şarkıcı Alişan, şu sözlerle yorumculara ateş püskürdü: “En yakın arkadaşlarımızla, dostlarımızla eğlenirken yahut şakalaşırken, üstelik ben yanındayken kocası olarak. Neyi paylaşıp neyi paylaşmayacağımı, uygun olup olmadığını size mi soracağım değerli yorumcular? Ne kadar ahlak bekçisi varmış ülkede? O kadar gördüğünüz ahlaksızlık varken ses çıkarmayıp, Alişan olunca konu direk saldırmaya geçen, size ne? Acaba size ne? Herkes kendi ailesiyle ya da kendi işiyle gücüyle uğraşsa! Artık insanları yargılamaktan, sorgulamaktan vazgeçseniz de hayatınıza, işinize odaklansanız?”

Alişan: Ben Yanındayken Kocası Olarak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler