Ana SayfaDedikoduŞok İddia! Aslı Enver Evli Bir Adamla Mı Birlikte?

İlgili Postlar

Şok İddia! Aslı Enver Evli Bir Adamla Mı Birlikte?

Bilindiği üzere daha öncede Sırp basının Emina Sandal ile ortaya attığı iddia magazin dünyasında uzun süre konuşulmuştu. İddialarına devam eden Sırp basını bu sefer de güzel oyuncu Aslı Enver’in evli bir adamla birlikte olduğu iddiasını ortaya atınca ortalık karıştı.

Murat Boz ve Aslı Enver Ayrıldı

Şok İddia! Aslı Enver Evli Bir Adamla Mı Birlikte?

Emina Sandal’ın gizli aşk yaşadığını iddia eden Sırp basını, bu seferde güzel oyuncu Aslı Enver hakkında olay bir iddia ortaya attı. Sırbistan’daki Express gazetesi, Dusko Tosic’in eşi Jelena’yı Aslı Enver’le aldattığını yazıp ‘Pes’ dedirtti.

Aslı Enver’le ayrılan Murat Boz Türkiye’den Ayrılıyor

Mustafa Sandal’la boşanmak üzere olan Emina Sandal’ın eski aşkı Marko Miskovic’e döndüğünü iddia eden Sırp basını, haberi okuyan herkesi şok etti. Sırp basını, Murat Boz’la geçen ay ayrılan Aslı Enver’in Beşiktaşlı eski futbolcu Dusko Tosic’le yasak aşk yaşadığını iddia ederek “Yok artık!” dedirtti.
Sırp basının, oyuncular hakkındaki iddiaları gün geçtikçe şaşırtıyor. Daha öncede, Emina Sandal’ın gizli aşk yaşadığını iddia eden Sırp basını, çok konuşulacak bir habere daha imza attı.Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa’yı Aslı Enver’le aldattığı öne sürüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler