Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin Sosyal Medya Paylaşımına "Illuminati" Damgası!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Sosyal Medya Paylaşımına “Illuminati” Damgası!

Tüm medya platformlarında dikkat çeken, ilgi odağı olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerini ateşe verdi!

Aleyna Tilki kimdir?

İlk şarkısıyla gündeme oturmasının ardından yıllarca paylaşımlarıyla ve tarzıyla sosyal medya gündeminden düşmeyen genç sanatçı Aleyna Tilki, Instagram hesabında yaptığı bir paylaşımla tekrar sosyal medyayı karıştırdı.

aleyna-tilki-illuminati-paylasimi

Sosyal medya’da linç yedi!

Sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram hesabının “hikaye” özelliğinden paylaştığı fotoğraf üzerinde şu metinler yer alıyordu;

“Yanıp aydınlatıyor, erimemiş edasıyla.
Sürekli yanıyorsa, çabuk bitmiş oluyor.
Arsız işte
Arsız mum.”

Sözlerini ekleyerek üzerinde İlluminati simgesi “göz” içeren mum paylaşması oldukça dikkat çekti.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bu görsel, sosyal medyada oldukça dikkat çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta göz simgesinin yanı sıra Aleyna Tilki’nin saçlarıyla bir gözünü kapatmış olması asıl dikkat çeken kısım oldu. Fotoğrafa gören sosyal medya kullanıcıları genç şarkıcı Aleyna Tilki’yi yorum manyağı etti. Bu paylaşımı gören takipçileri, “Sözde genç olacak İlluminati simgesi paylaşmış. Nasıl bu kadar hızlı ünlü olduğu, sürekli nasıl gündemden düşmediği belli oldu” şeklinde yorumları savurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler