Ana SayfaÜnlülerEbru Yaşar: Kapımız Herkese Açık

İlgili Postlar

Ebru Yaşar: Kapımız Herkese Açık

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda bir arkadaşı ile iş toplantısına yetişmeye çalışırken yakalandı.

“Tamamen denk geldi açtık”

Ebru Yaşar, Eşi Necati Gülseven’in yeni aldığı Radyo kanalıyla ilgili, “Radyoyu alma işimiz tamamen denk geldi aslında, eşim bana sorduğunda tabi ki olumlu karşıladım onayladım. Zaten biliyorsunuz bizim gazetemizde var medyadan uzak değiliz zaten, hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

Ebru Yaşar kimdir?

Sorulan “Radyonuzda yasaklı kişi veya parçalar olacak mı?” soruyu cevaplayan ünlü şarkıcı, “Kesinlikle öyle bir şey olamaz olmayacak, yapan birkaç radyo kanalı var biliyorum ama bizim radyomuzda o tarz şeyler gerçekleşmeyecek. Formatımıza uygun bütün sanatçılara kapımız açık halde olacak. Birde ben kendimi her tarz ve müziğe uygun hissediyor, her türün şarkıcısı olarak görüyorum. Bu şekilde gördüğüm her arkadaşımın da yayınlanmasını bütün benliğimle destekleyeceğim ve desteklemeye devam edeceğim” şeklinde soruları yanıtladı.

ebru-yasar-kapimiz-herkese-acik-dedi-

Ebru Yaşar, sorulan sorularını yanıtlamasının ardından arkadaşıyla birlikte yetişmeye çalıştığı iş toplantısına yetişmek için kendisini bekleyen lüks model aracıyla gitti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler