Ana SayfaÜnlülerAcun'dan Güldüren Açıklama! O Ses Kaynana Yapsınlar!

İlgili Postlar

Acun’dan Güldüren Açıklama! O Ses Kaynana Yapsınlar!

Önceki akşam Etiler’de görüntülenen TV8 in sahibi  Acun Ilıcalı,ünlü oyuncu ve son zamanlarda yemek programı sunan Zuhal Topal’ın sunduğu programın ‘Yemekteyiz’e benzetilmesi hakkında “Taklit o kadar da olmaz. Bence ‘O Ses Türkiye Kaynanalar’ yapsınlar.” dedi.

Acun Ilıcalı’dan Zuhal Topal’a Ağır Gönderme: O Ses Kaynanalar Yapsın!

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ve şarkıcı Murat Boz, önceki akşam Etiler’de bir mekanda akşam yemeği yedi. Yemek sonrası basın mensuplarına poz veren Acun Ilıcalı, Zuhal Topal’ın sunduğu ve format olarak ‘Yemekteyiz’e benzetilmesi hakkında konuştu.

“O Ses Türkiye Kaynanalar yapsınlar”

Yemek sonrası basın mensuplarına poz veren Acun Ilıcalı ve son zamanlar eski sevgilisi Aslı Enver ile başırıp barışmadığı merak edilen ünlü ve yakışıklı şarkıcı Murat Boz, kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.Zuhal Topal’ın sunduğu program ile TV8’deki ‘Yemekteyiz’ programının aynı formatta olduğu haberleri hakkında konuşan başarılı televizyoncu, “Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Benim Zuhal Topal’la sorunum yok. Formatı kullananlar ile ilgili bir olay. Taklit o kadar da olmaz. Bence ‘O Ses TürkiyeKaynanalar’ diye bir program yapsınlar” dedi.

“Kamuoyunda algı yaratmaya çalışıyor…”

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa’ya mesaj gönderen oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, “Ben Exathlon’u yaparken, Survivor’ın format sahiplerine danıştım aman bir benzerlik olmasın diye… Onlar da Ada Konseyi falan olmasın dediler. Hepsini dikkate aldık… Zuhal Topal’ın yaptığı ancak bizde olur. Aynı değil format diyorlar, nesi aynı değil, bal gibi de aynı işte.Kamuoyunda algı yaratmaya çalışıyor ama mesajları okudunuz mu hiç? İnsanlardan ban destek mesajları geliyor, ona da ayda bir böyle destek geliyor. Sanki dava açılmış, kazanılmış gibi bir algı yaratmaya çalışıyor ama başarılı olamadılar. Acaba reytinglerim bu kadar iyi olmasaydı gene bu dava açılır mıydı? Hoş hala açılmış da değil.” şeklinde konuştu.

“O Ses Türkiye altın çağını yaşıyor.”

Öte yandan şarkıcı Murat Boz ile yemek yiyen Acun Ilıcalı , “Bence ‘O Ses Türkiye’ altın çağını yaşıyor. Çünkü iki büyük televizyon sunucusu Beyazıt ve Seda Sayan’la birlikteyiz” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler