Ana SayfaÜnlülerÜnlü Tyatrocu ve Oyuncu Cengiz Baykal Vefat etti!

İlgili Postlar

Ünlü Tyatrocu ve Oyuncu Cengiz Baykal Vefat etti!

Cengiz Baykal, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 59 yaşında hayatanı kaybeden usta, Yıllarca çok sayıda tiyatro oyunununda ve bir çok dizi ve sinema filmlerinde de rol almıştı. Ünlü Tiyatrocu ve Oyuncu Cengiz Baykal 20 kasım günü vefat etti.

Cengiz Baykal vefat etti haberi, Ses sanatçısı Onur Akay’dan geldi!

Cengiz Baykal, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuar’ı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 59 yaşında hayatanı kaybeden usta, Yıllarca çok sayıda tiyatro oyunununda ve bir çok dizi ve sinema filmlerinde de rol almıştı. Ünlü Tiyatrocu ve Oyuncu Cengiz Baykal 20 kasım günü vefat etti.

1959 Batman doğumlu oyuncu, bir hastanenin yoğun bakım bölümünde tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti. Cengiz Baykal’ın bu acı haberini Ses Sanatçı Onur Akay, “Yoğun bakımda tedavi gören 59 yaşındaki değerli oyuncumuz Cengiz Baykal’ı, dün 20 Kasım 2018 Salı günü kaybettik”  diyerek duyurdu.

Cengiz Baykal için dün, Üsküdar Tekel Sahnesinde düzenlenen törenin ardından Fatih Camii’de ikindi namazının ardından Bahçelievler Çobançeşme mezarlığına defnedildi. Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler