Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin Sokak Stili!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Sokak Stili!

Genç popçu Aleyna Tilki, birkaç ay önce krem rengi süper mini eteğiyle dans ettiği o anları sosyal medya sayfasından hayranları için paylaşmıştı. Ünlü popçu’nun bu son paylaşımına yüzlerce beğeni yapılmıştı. Tilki’nin ayağındaki büyük gelen terlikleri ise takipçilerinin dikkatinden kaçmamıştı.

Şimdilerde ise genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Günün erken saatlerinde alışveriş merkezine gelen Tilki, Markalar Sokağı’nda bulunan dünyaca ünlü markaların mağazalarını gezerek, yeni sezon ürünleri inceleyip alışveriş yaptı. Kendisini görüntüleyen muhabirlerin objektiflerine poz verdikten sonra; selam verip kolay gelsin dileğinde bulunan şarkıcı, alışveriş turu sırasında her yaştan hayranının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Aleyna Tilki’den Kafa Karıştıran Şiddet İtirafı!..

İnceleyip Alışveriş Yaptı!

Her dönemde sosyal medya sayfalarından yayınladığı paylaşımlarla devamlı magazin gündeminde yer almayı hedef alan başarılı genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yepyeni bir paylaşım daha yayınlamıştı. Instagram’da ortalama 2.7 milyon takipçiye sahip olan genç popçu Aleyna Tilki, bej rengindeki süper mini elbisesiyle yaptığı dans hareketleri ve seksi pozlar verdiği videosunu hayranlarının beğenisine sunmak için yayınladı. “Sürpriz gelecek” notuyla yayınladığı bu son paylaşıma 63 bin beğeni gelirken binlercede yorum geldi.

Aleyna Tilki, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Günün erken saatlerinde alışveriş merkezine gelen Tilki, Markalar Sokağı’nda bulunan dünyaca ünlü markaların mağazalarını gezerek, yeni sezon ürünleri inceleyip alışveriş yaptı.

Kendisini görüntüleyen muhabirlerin objektiflerine poz verdikten sonra; selam verip kolay gelsin dileğinde bulunan şarkıcı, alışveriş turu sırasında her yaştan hayranının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Aleyna Tilki'nin Sokak Stili!
Aleyna Tilki’nin Sokak Stili!

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki’nin Sokak Stili!

Hatırlarsanız genç şarkıcı, “Hiç fiziksel ya da sözlü şiddete uğradınız mı?” şeklinde kendisine sorulan soruya, duyanların kafalarını karıştıracak bir cevap vererek gündeme yerşeiti. Ünlü şarkıcı açıklamasında “Bilmem. Belki benim de gelmiştir bilmiyorum” dedi.

Samimi açıklamalarına devam eden ünlü şarkıcı; “Ben ne kadar üzüldüğümü tarif edemiyorum. O kadar üzülüyorum ki konuşurken bile içim daha da acıyor. Bu yüzden içime kapanık biriyim kendi içimde inanılmaz üzülüyorum. Dillendirip bu şiddetlerin büyümesini istemiyorum. Ben bunlar için dua ediyorum inşallah böyle şeyler görmeyiz” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Kendisini görüntüleyen muhabirlere ise poz verdikten sonra; selam verip kolay gelsin dileğinde bulunan şarkıcı, alışveriş turu sırasında her yaştan hayranının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Verilen sorulara yanıt gelmemişti.

Aleyna Tilki, Pembe Mini Şortuyla Direk Üstünde Poz Verdi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler