Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den Taciz Açıklaması!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Taciz Açıklaması!

Paylaşımlarıyla sosyal medyaya damgasını vuran Aleyna Tilki bu kez açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Aleyna Tilki’den taciz açıklaması geldi. İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları;

Aleyna Tilki’ nin Annesi Havva Öztel Kendisine Gelen Mesajı İfşaladı…

‘Cevapsız Çınlama’, ‘O Sen Olsan Bari’ gibi parçalarıyla üne kavuşan ünlü popçu Aleyna Tilki ve annesi magazin gündeminden eksik olmuyor. Geçtiğimiz günlerde kızlarıyla Dubai’ ye uçan ve cesur pozlar yayınlayan Havva Öztel, sosyal medyanın merkezine oturmuştu. Sosyal medya hesaplarını kızı Aleyna Tilki’ den daha fazla kullanan Havva Öztel, son olarak kendisine gönderilen cinsel içerikli bir mesajı ifşaladı…

Bir sosyal medya kullanıcısı Havva Öztel’e, ölçüsüzce bir mesaj attı. Hatta aynı kullanıcı hızını alamayıp “Umarım yatalak olursun” bedduasıyla görenleri şoke etti. Annesi Havva Öztel’ se bu mesajı yayımlayarak “Bir insan nasıl bu kadar zalim düşüncelere sahip olabilir?” diye sordu.

Aleyna Tilki’den Kariyer Eleştirilerine Yanıt

Aleyna Tilki’den Taciz Açıklaması!

Dün sosyal medya hesabından bir video yayınlayan genç şarkıcı, geçmişte “haksızlığa uğradığını” belirterel istismar imasında bulundu.

Aleyna Tilki o videoda şunları söyledi: “Taciz edilen çocuklar, eğer karşılığında o kişi bir ceza almazsa adaleti tanıyamaz. Adaleti tanıyamazsa kendi celladına dönüşebilir. Kötü bir insana dönüşebilir. Siz şu an bir çocuğun cellada dönüşme riskini alıyorsunuz. Haksızlığı ve adaletsizliği ben yakından tanırım. Böyle olaylara tepki gösteriyorum. Hak eden hak ettiği cezayı çekmezse geride kalan kişinin iki seçeneği vardır. Ya iyi bir insan olur ya da kötü bir insana dönüşür. Bu insanlar yalvarırım ceza alsınlar. Cinsel defosu olmayan çocuk, cinsellikle alakalı böyle bir resim çizemez. En büyük delil budur. Onları içeri alın. Zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak, şu çocukların davasındaki adam ceza almazsa ben bir gün onlardan birini bulacağım diyorum. Ceza verin.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler