Ana SayfaDedikoduAli Erkazan: Nankörlük Etti

İlgili Postlar

Ali Erkazan: Nankörlük Etti

Usta oyuncu Ali Erkazan geçtiğimiz gün gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Bir dönem aynı dizide rol aldığı Levent Ülgen hakkında konuşan Ali Erkazan “Nankörlük etti” dedi. İşte o açıklamalar;

“Bir Daha Asla Çalışmam”

Ali Erkazan geçtiğimiz gün bir magazin programına konuk oldu. Sunucuların ‘bir daha asla çalışmam dediğiniz bir isim var mı’ sorusuna yanıt veren Erkazan şoke eden açıklamalarda bulundu. Ali Erkazan şu ifadeleri kullandı;

“Nankörlüğünden ötürü, beni satmasından dolayı hayatım boyunca affetmeyeceğim Levent Ülgen vardır, bir daha hayat beni onunla hiçbir zaman karşı karşıya getiremez…

‘En Son Babalar Duyar’ dizisi vardı. Onu diziye aldırdım, ben önerdim. Parasını da şartlarını da ben konuştum. Çünkü teklifi ben yaptım! Kendisini Ankara Sanat Tiyatrosu’ndan tanırım, aynı düşünceleri paylaşan insanlardık. Bir tesadüf karşılaşma sonucu proje dahil oldu.

‘En Son Babalar Duyar’ dizisine bir damat aranıyordu ben Levent’i lokantada Yemek yerken gördüm, teklifte bulundum. ‘Abi sen tamam diyorsan ben hazırım’ dedi. Ben de hemen yetkilileri aradım, her şeyi ben konuştum. Nasıl oynaması gerektiğine kadar anlattım.

Ona bir tek cümle söyledim ‘sen sahtekarlık yapmak için sahtekarlık yapmıyorsun, ailene faydan dokunsun diye bir şeyler yapmaya çalışan bir karakteri canlandırıyorsun’ diye anlattım. Role nasıl hazırlanması gerektiğini anlattım.

Ali Erkazan, ” Borçlarımı Düşünmekten Uyuyamıyorum” Diyen Altan Erkekli’ye Destek Verdi!

O dönem bizim sözleşmemizde yazan maddeleri karşılıyordu yöneticiler ama çalışanlar paralarını almaktan zorlanıyorlardı. Biz de devreye girdik, biraz sıkıntılar yaşadık yapımcıyla. Birol Güven bizim alttan kuyumuzu kazmış, Ayşegül’le beni ekarte etmenin yollarına başvurdu. Orada Levent Ülgen ile Metin Coşkun da Birol’a hizmet etti. ‘Ayşegül Abla ile Ali Abi olmadan dizi olur mu’ demediler.

Birol ‘Biz Ali Abi ve Ayşegül Hanım’la anlaşamadık, anlaşamaya da biliriz onlar olmadan devam eder misiniz’ diye soruyor, bunlar da ‘Biz ederiz’ karşılığını veriyorlar. Birol da hikâyeyi damadın üzerine çevirip bizi ekarte etti. Bunlar da ona hizmet ettiler.”

Ali Erkazan Kimdir?

Ünlü oyuncunun bu açıklamaları ardından gözler Levent Ülgen’e çevrildi ancak Ülgen henüz bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler