Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den Kariyer Eleştirilerine Yanıt

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Kariyer Eleştirilerine Yanıt

2016 senesinde yaptığı ilk single ile büyük bir çıkış yakalayan Aleyna Tilki, ilerleyen yıllarda pek çok skandalla gündeme gelmişti. Ünlülüğü kaldıramadığı yönünde çokça eleştirilen Tilki’nin son dönemlerde yaptığı şarkılarında tutmaması “Aleyna Tilki’nin kariyer düşüşe geçti” yorumlarını beraberinde getirmişti ki Aleyna Tilki’den kariyer eleştirilerine yanıt geldi. İşte detaylar;

Aleyna Tilki’den Paralel Evren Açıklaması

Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda butik bir mağazadan çıkarken görüntülendi. Aleyna Tilki çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Muhabirlerin ‘Aleyna Tilki magazin figürü olmaya başladı’ şeklindeki sorularına  samimi cevaplar veren Tilki, “Ben onlara çok gülüyorum. Eskiden de her gün manşetlerde değil miydim? Zaten ben hep böyle anıldım zaten hep magazin figürüydüm ve hep konuşuldum. Her zaman formüllü şeyler yapmak yerine bazen de gönlümü görsünler isteyemez miyim? Hep bir formül yaparsam kalbin ne yapacak? Kalbimden geçeni yapacağım” dedi.

Robotla evlendiği için eleştiri yağmuruna tutulan Aleyna Tilki eleştirilere şu sözlerle yanıt verdi;

“Robotla evlendim belki herkes öyle bir şey yapmamı istemedi ama ben belki de paralel evrende öyle bir hikaye içime doğdu. Beni eleştirebilirler kalbimi ve hissettiklerimi asla eleştiremezler.” 

Aleyna Tilki’den Kariyer Eleştirilerine Yanıt

Son olarak Dua Lipa, Sarah Hudson ve Coffee’nin sözlerini yazdığı; Diplo, King Henry ve Jr. Blender’ın bestelediği “Retrograde” adlı İngilizce şarkısını piyasaya süren şarkıcının şarkısı tutulması üzerine kendisine gelen yorumlara şu açıklamayı yaptı;

Aleyna Tilki ‘nin Ölümü Göze Aldığı Yeni Klibi ‘Sır’ Yayında…

“İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum. O yüzden pek bir şey üretmedim, ürettiysem de zorlanarak ürettim… Kimseyle pek bir şey paylaşmak içimden gelmeyerek paylaştım her şeyi.

Çünkü yılların prangaları sonunda ayağıma, kalbime kafama dolanıp ‘yalan’ klibimdeki örümcek ağlarına beni gerçekten gömmüştü. ve ben gömüldüğüm yerde bir süre dinlenmek istedim sadece, hepsi bu.

Aleyna geri dönecek, söz.”

“Sevgilim Yok”

Sevgilisi olduğu iddialarına da açıklık e “Bir süredir Aleyna’nın sevgilisi; ‘şöyle böyle’ diye konuşuyorsunuz. Benim sevgilim falan yok. Ben bu çağın sevgili tabularını kabul etmiyorum. Beni bir daha herhangi birinin sevgilisi olarak konuşamazsınız. Asılsız ve yalan olmuş olacak çünkü.”

Aleyna Tilki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler