Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den Paralel Evren Açıklaması

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Paralel Evren Açıklaması

Son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla yine adından söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki en son robotla evlenmişti. Geçtiğimiz gün objtektiflere yakalanan Aleyna Tilki’den paralel evren açıklaması geldi. İşte Aleyna Tilki’nin o açıklaması;

“Efendi, Ağır, Keko ve Biraz Maço Olsun”

Tilki, buluşacağı kişinin karakterinin ise şöyle olması gerektiğini şu sözlerle açıkladı:

“Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak.”

Aleyna Tilki kimdir?

Çok Aptal İnsan Var

Ünlü şarkıcı, “Hangi davranış seni o kişiden soğutur?” sorusuna da şu cevabı verdi:

“Olduğu gibi gözükmemesi ve boş konuşması, konuşmamayı bilmemesi… Ben çünkü dolu sohbet etmeyi severim. Hangi konu olursa olsun konuştuğumuz konuda bilgili olsun, o konuyu içselleştirsin isterim. Yarattığı kişiden konuşmasın, kalbinden konuşsun isterim. Böyle olmadığı zaman kaçarak uzaklaşıyorum. Bu durumla çok karşılaşıyorum, çok aptal insan var”

Aleyna Tilki’den Yaza Damga Vuracak Yeni Klip…

Aleyna Tilki’den Paralel Evren Açıklaması

Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda butik bir mağazadan çıkarken görüntülendi. Aleyna Tilki çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Muhabirlerin ‘Aleyna Tilki magazin figürü olmaya başladı’ şeklindeki sorularına  samimi cevaplar veren Tilki, “Ben onlara çok gülüyorum. Eskiden de her gün manşetlerde değil miydim? Zaten ben hep böyle anıldım zaten hep magazin figürüydüm ve hep konuşuldum. Her zaman formüllü şeyler yapmak yerine bazen de gönlümü görsünler isteyemez miyim? Hep bir formül yaparsam kalbin ne yapacak? Kalbimden geçeni yapacağım” dedi.

Robotla evlendiği için eleştiri yağmuruna tutulan Aleyna Tilki eleştirilere şu sözlerle yanıt verdi;

“Robotla evlendim belki herkes öyle bir şey yapmamı istemedi ama ben belki de paralel evrende öyle bir hikaye içime doğdu. Beni eleştirebilirler kalbimi ve hissettiklerimi asla eleştiremezler.” 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler