Ana SayfaDedikoduGonca Vuslateri Nasıl Keşfedildi?

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri Nasıl Keşfedildi?

Son dönemlerde gözlerden uzak bir hayat yaşayan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri nasıl keşdefildi? İşte ünlü oyuncunun öyküsü;

Geçtiğimiz nisan ayında koronavirüs olan oyuncu ve şarkıcı Gonca Vuslateri, ardından talihsiz bir kaza geçirerek üzerine kaynar su dökmüştü.

Uzun bir tedavinin ardından sağlığına kavuşan Gonca Vuslateri, zor günleri geride bıraktı.Güzel oyuncu şu sıralar yeni film projesi için sette ter döküyor.

Kötü Günleri Geride Bıraktı

Geçtiğimiz aylarda Hakan Altun’la yaşadığı aşkla gündeme gelen Gonca Vuslateri’nin ilişkisi ne yazık ki çok uzun sürmemişti. Altun’la güzel bir birlikteliğe başladıktan sonra sürpriz bir şekilde ayrılan ünlü oyuncu konu hakkında çok fazla açıklama yapmamış tercih etmişti. Yakında yeni bir projeyle sevenleriyle buluşacak olan ünlü oyuncu yemi imajıyla sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Vuslateri paylaşımına şu notu düştü;

Gonca Vuslateri Kimdir?

 “Pandemi gözlüklerim hayırlı olsun. Dünyaya b.k rengi gözlükle bakıyorum. Sanki sorun bendeymiş gibi oluyor, değişik hissediyorum”

Gonca Vuslateri Nasıl Keşfedildi?

Ünlü oyuncu, keşfedilme hikayesini verdiği bir röportajda anlattı. Gonca Vuslateri, ünlü olmadan önce Bodrum’da meşrubat satarak geçimini sağlıyormuş. Bir gün çalışırken Selçuk Yöntem’le tanışmış. Yöntem, kendisine “Oyuncu musun?” diye sormasından sonra ikili sohbete tutulmuş. Hala da sıkı dostlarmış.

Gonca Vuslateri’nin Usta Oyuncu Hakkındaki Bomba İtirafı: ‘Faturalarımı Ödüyordu’

Vuslateri’nin ünlü bir oyuncuya dönüşme hikayesi bu kadarla da kalmıyor. Gonca Vuslateri yaptığı diğer meslekleri şöyle anlattı: “Türkiye’nin her yerini gezip çalıştım, beyaz eşya tanıtımında balon şişirme işi bile yaptım. Bodrum’da boynuma tepsiyi asarak meşrubat sattım”

Annesinin “Tiyatrocu ol” tavsiyesine uyup oyuncu olmaya karar veren Gonca Vuslateri, Müjdat Gezen’le olan bir anısını da şöyle dile getirdi: “17-18 yaşımda okulda yatıp kalkıyordum. Bu yoklukla savaşamayacağımı düşündüm bir gün, Müjdat Hoca ‘Ben sana bu hakkı vermiyorum’ diye masaya vurdu. Bir daha açlık tokluk düşünmeden sadece sanatı düşünerek işimi yaptım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler