Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den Hayranlarına Sürpriz!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Hayranlarına Sürpriz!

Son dönemin en ünlü genç seslerinden Aleyna Tilki, gündemde sık sık yer alıyor. Aleyna Tilki son olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlarını meraklandırdı. Peki ünlü popçu Aleyna Tilki’nin hayranlarına sürprizi neydi? İşte Detaylar…

Aleyna Tilki’nin Şarkısı Çalıntı İddialarına Son Nokta Konuldu

Aleyna Tilki yırtık çoraplarıyla çektirdiği fotoğrafa ‘Sürpriz geliyor’ notunu yazdı…

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, gözyaşları içinde çektiği bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Twitter’da ise Emrah Karaduman’ı etiketleyen Aleyna Tilki, ‘Bir daha can yakma. Gün gelir barışırız konuşuruz ama bu zehiri atma zorunluluğum vardı’ notunu yazarak takipçilerini şaşırtmış ve kısa süre sonra Emrah Karaduman’dan gelen çiçekler ile barışmışlardı. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımı ile dikkat çekti. Son olarak Aleyna Tilki’den hayranlarını meraklandıran mesaj var! Genç Popçu Aleyna Tilki yırtık çoraplarıyla çektirdiği fotoğrafa ‘Sürpriz geliyor’ notunu yazdı.

Aleyna Tilki Kimdir?

Emrah Karaduman Kimdir?

Aleyna Tilki’ye yapılan o yorumlardan bazıları…

Sosyal medyayı sık kullanan ünlülerden olan Aleyna Tilki Instagram’dan yaptığı son paylaşım olay oldu. Yırtık çoraplı imajıyla dikkat çeken Tilki, fotoğrafın altına, “Sürpriz geliyor” notunu yazdı. Takipçileri Aleyna’nın yırtık çoraplarına çok sayıda yorum yaptı. İşte Aleyna Tilki’ye yapılan o yorumlardan bazıları:

Aleyna modaya değil moda Aleyna’ya uysun.

Aha yırtık çorap modası çıktı.

Abla geçmiş olsun köpek mi saldırdı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler