Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den Arabada Bikini Poz Geldi

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Arabada Bikini Poz Geldi

Son dönemlerde hem yaptıkları, hem de söyledikleriyle günmden düşmeyen Aleyna Tilki yine sosyal medyayı salladı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki’den arabada bikinili poz geldi. İşte Aleyna Tilki’nin o paylaşımları;

İç Çamaşarıylarıyla Kamera Karşısına Geçti

Öte yandan Aleyna Tilki, ‘Take It Or Leave It’ adlı İngilizce şarkısının klibinde giymeyi tercih ettiği kıyafetleriyle çok konuşulmuştu. Tilki, bazı sahnelerde iç çamaşırıyla kamera karşısına geçmişti.

“Bana Yapışanları Bir Konuşsam!”

Aleyna Tilki’den Arabada Bikini Poz Geldi

2016 yılında ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısıyla büyük bir şöhret yakalayan Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Bir süredir ailesiyle birlikte Alaçatı’da tatil yapan Tilki, arabanın içinde bikinisiyle poz verdi. Karesini sosyal medya hesabından yayınlayan 22 yaşındaki şarkıcının fotoğrafı, hayranları tarafından yoğun ilgi gördü.

Ardından konuya ilişkin bir paylaşımda daha bulunan şarkıcı, “Sadakatle bir kişiyle ömrünü geçirmenin ne alakası var? Ben tüm ilişkilerimde dünyanın en sadık insanıydım hepsi de minimum 2 yıl sürdü ama her insanın hayatımda bir süresi var yani… Sonsuzluk çok saçma bir baskı…” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler