Ana SayfaDedikoduLider Şahin'den Evlilik İsyanı

İlgili Postlar

Lider Şahin’den Evlilik İsyanı

Selami Şahin’in şarkıcı oğlu Lider Şahin ile Miss Turkey 2015 birincisi olan Ecem Çırpan, önceki gün Arnavutköy’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Soru yağmuruna tutulan Lider Şahin’den evlilik isyanı geldi. İşte Lider Şahin’in o açıklamaları;

Lider Şahin’den Evlilik İsyanı

Şarkıcı Lider Şahin, önceki gün model sevgilisi Ecem Çırpan ile Arnavutköy Sahili’nde objektiflere yansıdı. El ele yürüyüş yapan çiftten Şahin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Stüdyo çalışmalarının devam ettiğini ifade eden 37 yaşındaki şarkıcı, yoğun bir yaz sezonu geçireceğini belirtti. Şahin, evlilik sorularına ise “Hep sorulacak mı bu soru? Bize özel kalsın.” diye yanıt verdi.

Lider Şahin, ayrıca babası Selami Şahin ile yeni çalışmalarının olacağını açıkladı. Daha önce babası ile düet çalışması gerçekleştiren şarkıcı, “Bu aralar solo şarkıma çalışıyorum. Bir süre ayrıyız ama tekrardan bir araya geleceğiz. Harbiye’de yeni düetlerimiz olacak.” ifadelerini kullandı.

Selami Şahin Lider Şahin’i Veliahtı İlan Etti

Usta sanatçı, ”Evlat gibisi yok. Her zaman söylerim, ben arkadaşıma balık ısmarlamam, balık tutmasını öğretirim. Oğlum Lider şarkılarının sözünü, müziğini ve bestelerini kendisi yapıyor. En son yaptığı ‘Rezil Rüsva’ adlı şarkısının son kısmında birlikte düet yaptık. Şarkının geri dönüşleri çok güzel. Telefon yağıyor herkesten, şarkıyı çok beğeniyorlar. Benim çok hoşuma gidiyor” şeklinde konuşmuştu.

Selami Şahin ve Lider Şahin Birlikte Röportaj Verdi

Selami Şahin, “Bir şarkı müzikseverlerin beğenisini kazandığı zaman sevilir. Umarım bundan sonra yapacağı şarkılar daha da büyük tecrübeler kazandırır oğluma” sözleriyle oğlunu veliahtı ilan ederken, duygu dolu anlar yaşanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler