Ana SayfaDedikoduBanu Alkan'dan Aleyna Tilki Hakkında Flaş İddia

İlgili Postlar

Banu Alkan’dan Aleyna Tilki Hakkında Flaş İddia

Bir döneme damgasını vuran ‘Afrodit’ lakaplı oyuncu Banu Alkan, sık sık televizyon camiasındaki ünlü isimleri kendisini taklit etmekle suçluyor. Alkan’ın hedefinde bu kez Aleyna Tilki vardı. Banu Alkan’dan Alyna Tilki hakkında flaş iddia geldi. İşte detaylar;

Banu Alkan İsyan Etti

‘Afrodit’ lakaplı oyuncu Banu Alkan, geçtiğimiz yıllarda Kylie Jenner’a sosyal medya hesabından göndermede bulundu. Alkan, gençlik dönemlerinde çekilen pozlarını yayınlayarak, fotoğraflarda Jenner’ın kendisini taklit ettiğini öne sürdü. Bu duruma “Yeter artık, taklitçi kezban!” diyerek isyan eden Banu Alkan, bu kez Jenner’ın kendisine mesaj attığını iddia etti.

Kylie Jenner Mesaj Attı

Alkan, kendisine DM’den (Özel mesaj) geldiğini iddia ettiği o mesajları sosyal medya hesabından yayınladı. Mesajlarda, “Yeter, kapa çeneni! Sen ve fanların sürekli beni etiketliyorsunuz. Eğer böyle devam ederseniz avukatımla uğraşmak zorunda kalırsınız” yazdığı görülüyor.

Türk sinemasının Afrodit’i olarak anılan 63 yaşındaki oyuncu Banu Alkan, sosyal medya hesabından hayranları için sık sık paylaşımlar yapıyor.

Banu Alkan kimdir?

“10 Tane Serenay Sarıkaya Eder”

Fit görüntüsü ve güzelliğiyle dikkat çeken Banu Alkan’a takipçileri, “10 tane Serenay Sarıkaya eder”, “Muhteşem bir fizik”, “Böyle güzellik gelmez”, “Bir Banu Alkan daha gelmeyecek”, “Kylie Jenner halt etmiş” ve “Camiada teksiniz” gibi onlarca yorumlar geldi.

Aynı dönem Göcek’teki tatiline devam eden güzel oyuncu, 9.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından leoparlı bikinisiyle çektiği fotoğraflarını paylaştı. Sanatçı Cenk Eren, Sarıkaya’nın son paylaştığı bikinili pozlarını eleştirirken, güzel oyuncuyu Banu Alkan’a benzetti.

Pozlarını Banu Alkan’a Benzetiyor

Eren, Instagram hesabından Serenay Sarıkaya’nın bikinili fotoğraflarını paylaşarak, “İyi bir oyuncu, çok güzel bir kadın, iyi giden bir kariyere ve çok da iyi bir menajere sahip, peki durum böyleyken neden 90’lı yılların Banu Alkan’ı gibi pozlar vermeye gerek duyar? Uzun yıllardır böyle magazin konularında yorum yapmadım, bana düşmez ama çok beğendiğim bir oyuncu olduğu için dayanamadım, umarım kırılmaz bana” notunu düştü.

Banu Alkan’dan Aleyna Tilki Hakkında Flaş İddia

Aleyna Tilki, reklam yüzü olduğu markanın davetinde çılgınca dans etti. Sosyal medyada çok konuşulan o görüntüler sonrası Banu Alkan’dan yorum geldi.

Alkan, Tilki’nin kendisini taklit ettiğini söyledi. Tilki’nin dans videosuyla kendi videosunu karşılaştıran Alkan, “Evde oturup filmlerimi izliyorlar, o kalın belleriyle taklit yapıyorlar ama olmuyor bebeğim, kimse Banu Alkan olamaz üzgünüm” dedi. Tilki ise bu tweet’e cevap vermedi.

Aleyna Tilki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler