Ana SayfaDedikoduNur Fettahoğlu: İnsanları Genellememek Gerekiyor

İlgili Postlar

Nur Fettahoğlu: İnsanları Genellememek Gerekiyor

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Fettahoğlu, Kerem Bürsin’in yurt dışındaki oyuncular için “Onlar ‘dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim’ diye bağırmıyorlar” demesinin hatırlatılması üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerekiyor dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

“O Benim Can Dostum”

Güzel oyuncu ise, Umut Evirgen ile dikkat çeken fotoğrafı hakkında ‘2. Sayfa’ya şu açıklamayı yapmıştı:

Umut benim can dostum. O hep aşkla yaşasın, huzurla.

Sonrasında çok konuşulan paylaşım sonrası bir açıklama da işletmeci Umut Evirgen’den gelmişti. Aracında görüntülenen Evirgen, basın mensuplarına “Kendisi (Nur Fettahoğlu) çok yakın arkadaşım, kardeşim” diyerek yoluna devam etmişti.

“İçime Sinmedi”

Dizi projelerini okuduğunu söyleyen Fettahoğlu, “Şu an için evet dediğim bir iş yok. Bekleyeceğim, içime sinmedi. Hep seçiciydim ben, ‘bu iş bana uymuyor ama işin içerisinde olayım’ demedim. Şükürler olsun ki iyi hissettiren işler geldi hep. O yüzden şimdi de bekliyorum. Böyle işler tabii ki var, ama beni tatmin edecek bir iş yok şu anda. İyi proje gelirse dijital veya televizyon, orada olurum” diye konuşmuştu.

Akalay ile beraber rol aldıkları dizideki arkadaşlıklarının dostluğa dönüştüklerini söyleyen ünlü isim, “Kısa zamanda yeri dolmaz insanlar olur ya hayatında, gerçekten öyle oldu Birce” açıklamasını yapmıştı.

“Anlatacak Bir Şeyim Yok”

Nur Fettahoğlu, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Etiler’de objektiflere takıldı. “Anlatacak bir şeyim yok” diyerek basın mensuplarını selamlayan başarılı oyuncu, gelen projeleri okuduğunu söyledi.

Fettahoğlu, “Proje seçiminde neye dikkat ediyorsunuz?” sorusuna “Karakterin bir derdi olmalı, bir şeyler anlatmalı. Genelde bunlara dikkat ediyorum” yanıtını verdi.

Oyuncu, “Sanatçı topluma örnek olmak zorunda mı?” sorusunu ise, “Sanatçı olarak değil, insan olarak örnek davranış sergilemeliyiz. İlla sanatçı olmanız gerekmiyor. O yüzden her şekilde insanların hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor” diye cevapladı.

Nur Fettahoğlu: İnsanları Genellememek Gerekiyor

Kerem Bürsin’in yurt dışındaki oyuncuları kastederek “Onlar ‘dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim’ diye bağırmıyorlar” sözleri hatırlatılan Fettahoğlu, şunları söyledi:

Genellememek gerekiyor diye düşünüyorum. Neye istinaden söyledi bilmiyorum ama her insan bir değildir. Arkadaşlarımız için biraz sert olmuş. Benim tanıdığım çevremde böyle bir insan yok.

Ünlü isim son olarak “Projelerinizde casta dikkat eder misiniz?” sorusuna, “Set saygısı olan insanlarla çalışmaya dikkat ediyorum. Genellikle hep iyi insanlarla çalıştım” şeklinde yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler