Ana SayfaÜnlülerNur Fettahoğlu Sade Tarzıyla Beğeni Topladı

İlgili Postlar

Nur Fettahoğlu Sade Tarzıyla Beğeni Topladı

Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz akşam Arnavutköy’deki bir mekana girerken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, “Her şey yolunda. Arkadaşlarımla akşam yemeğine geldim” dedi. Kırık beyaz hırkası ve beyaz pantolonlu kombin tercih eden Nur Fettahoğlu sade tarzıyla beğeni topladı. İşte detaylar;

Nur Fettahoğlu ile Umut Evirgen Arasında Neler Oluyor?

Umut Evirgen’in bir süredir Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı konuşuluyordu. İddialar karşısında sessiz kalmayı tercih eden çiftten ilk fotoğraf geçtiğimiz günlerde gelmiş ve aşk belgelenmişti.

Ancak dün akşam oyuncu Nur Fettahoğlu’nun Instagram hesabından yayınladığı poz kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncu, Evirgen ile fotoğrafının altına “Sen hep aşkkkk’la” mesajını yazdı.

Fettahoğlu’nun takipçilerinin, sosyal medyada gündem olan fotoğrafın altına nazar boncuğu ve kalp emojileri koymaları “Yeni bir aşk mı?” sorusunu akıllara getirdi.

Açıklama Gecikmedi

Güzel oyuncu, Umut Evirgen ile dikkat çeken fotoğrafı hakkında ‘2. Sayfa’ya şu açıklamayı yaptı:

“Umut benim can dostum. O hep aşkla yaşasın, huzurla.”

Nur Fettahoğlu Sade Tarzıyla Beğeni Topladı

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Nur Fettahoğlu, önceki akşam Arnavutköy’deydi. Bir mekana girerken objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, basın mensuplarıyla sohbet etti.

Fettahoğlu, “Her şey yolunda. Arkadaşlarımla akşam yemeğine geldim. Çıkışta konuşalım.” ifadelerini kullandı.

“Bizi Levent’le Çok Birlikte Göreceksiniz”

Geçtiğimiz mart ayında boşandığı iş insanı Levent Veziroğlu ile birlikte Bodrum’a tatile giden Nur Fettahoğlu, konuyla ilgili “Bizi Levent ile birlikte çok göreceksiniz, kendisini çocuğumun babası. Biz çok iyi iki arkadaşız, başka bir durum yok” şeklinde açıklamada bulunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler