Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki sonunda bunu da yapacak!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki sonunda bunu da yapacak!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’den sürpriz karar. Her yaptığı ve yaşına rağmen son derece iddialı açıklamaları ile sık sık gündem yaratan Aleyna Tilki, iddialı bir karar verdi. İşte detaylar…

Aleyna Tilki’den Çirkin açıklama!

Aleyna Tilki yönetmen oluyor

Küçük yaşına rağmen sahne aldığı mekanlar nedeni ile uzun zaman eleştirilen, geçtiğimiz haftalarda sonunda 18 yaşına giren Aleyna Tilki, kariyeri hakkında sürpriz bir karar verdi. Aleyna Tilki, yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

Aleyna Tilki kimdir?

En iyi klip olacak

Her yaptığı ile olay yaratan ve sık sık iddialı bir isin olduğunu vurgulayan Aleyna Tilki, yönetmenlik yapacak. Yeni klibinin yönetmenliğini kendisinin yapacağını açıklayan Tilki, “Ülkemizde izleyebileceğiniz en iyi kliplerden birini çekeceğim. Yönetmen koltuğunda bu sefer ben varım.” şeklinde iddialı bir açıklama yaptı.

Aleyna Tilki provakatif mi?

Aleyna Tilki, iddialı çıkışları nedeni ile Habertürk’ten Oben Budak’ın kalemine konu olmuştu. Aleyna Tilki’nin konuşmaları ve tavrı hakkında bir değerlendirme yapan Oben Budak, konu hakkında bir yazı kaleme aldı. İşte Oben Budak’ın o yazısı: Geçtiğimiz hafta içinde ortalığı karıştıran ünlülerin başında yine Aleyna Tilki geliyordu. Ama Aleyna’nın gündeme gelme sebebi ablaları gibi değil, birilerine laf atıp gündem yakalama hikayesinin bayat olduğunu daha bu yaşta öğrenmiş. Onun gündeme gelme sebebi kışkırtıcı, uyarıcı söylemler ve eylemler. Son olarak doğallığına laf edenlere, onu sansürlemeye kalkanlara ithafen sadece göğüs ucunun gözüktüğü bir sanat eserini paylaşıp dikleşti! Anlatmak istediği noktaya dikkat çekmek için daha iyi bir yol seçemezdi. Sanatçı denilen kesimin tek işi konser verip birbiriyle dalaşmak değil, asıl önemlisi kafa açıcı olmaları, yenilik peşinde koşmaları. Aleyna’nın söylemlerini duydukça insan, yaz için piyasaya süreceği şarkılarını merak etmekten alıkoyamıyor kendini.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler