Ana SayfaÜnlülerAlaçatı'nın en cesuru hangi ünlü oyuncu?

İlgili Postlar

Alaçatı’nın en cesuru hangi ünlü oyuncu?

Aşk hayatı ile son dönemlerde epey konuşulan ünlü oyuncu, şimdi ise verdiği kilolar ile gündemde olmayı başarıyor. Fazla kilolarından şikayet eden Nurgül Yeşilçaykamera karşısında iyi görünmek için sıkı bir diyete girmeye karar verdi. Son derece yemeklerine dikkat eden güzel oyuncu, diyeti bozmamak konusunda kararlı.  Aradan çok geçmeden  7 kilo vermeyi başarmıştı. Şimdi ise yeni haliyle konuşuluyor. İşte detaylar…

Nurgül Yeşilçay Yeni Yarışma Programı İçin 7 kilo verdi!

Alaçatı, Hafta Sonu Birçok Ünlüyü Ağırladı…

Deniz Seki’den Nurgül Yeşilçay’a çok sayıda ünlü isim, Alaçatı’da bir araya geldi. BeStyle dergisi, “Bestylish Get Away” adlı etkinliğin dördüncüsünü geçtiğimiz hafta sonu Alaçatı’da düzenledi. Etkinliğe sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. Katılımcılar arasında Deniz Seki, Nurgül Yeşilçay, İbrahim Çelikkol, Ezgi Mola, Barış Falay, Saba Tümer, Hatice Aslan, Pelin Öztekin, Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı, Ayça Ayşin Turan, Özlem Conker, Serkan Altunorak da vardı. Muhteşem bir hafta sonu yaşayan ünlüler, Alaçatı da gönlünce eğlendiler.

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay Derin Dekoltesiyle Dikkat Çekti!

Gündüzleri Alaçatı güneşinin keyfini havuza girerek çıkaran davetliler, akşamları da partilerde coşkuyla eğlendi. Partiye Nurgül Yeşilçay süper mini şortu ve derin dekoltesiyle damga vurdu. Son zamanlarda zayıflamak için çok çabalayan Nurgül Yeşilçay iddialı giyimi ile, fiziğinden memnun olduğunu kanıtlıyor. Rahat tavırları ile dikkat çeken Nurgül Yeşilçay, tatilin tadını çıkardı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler