Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki, 'Emrah Karaduman gönderdi' dediği çiçeği kendisi mi aldı?

İlgili Postlar

Aleyna Tilki, ‘Emrah Karaduman gönderdi’ dediği çiçeği kendisi mi aldı?

Aleyna Tilki, ‘Emrah Karaduman gönderdi’ dediği çiçeği kendisi mi aldı? Önceki günden bu yana gündemde olan Aleyna Tilki, dün, ayrıldığı Emrah Karaduman’ın kendisine çiçek gönderdiğini söyleyerek paylaşım yapmıştı. Aleyna Tilki’nin, Emrah Karaduman gönderdi dediği çiçeği, kendisinin aldığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman barıştı mı?

Aleyna Tilki kafa karıştırdı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gündemn bu yana Emrah Karaduman ile ayrılık haberleri ile gündemde. Karaduman’a sosyal medya hesabından sert sözler ile yüklenen Aleyna Tilki, dün gece Emrah Karaduman’ın kendisine çiçek gönderdiğini söyleyerek yeni bir paylaşım yaptı. Aleyna Tilki, çiçekleri kendisine gönderen kişinin Emrah Karaduman olduğunu vurgulayarak “Özür dileme çiçeği geldi, çiçek bayağı güzelmiş, balkabakları falan var üstünde. Normalde hemen barışmam ama bebek balkabakları için her şey olabilir.” şeklinde bir not eklediği paylaşımı yaptı.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki çiçeği kendisi mi aldı?

Ancak, Aleyna Tilki’nin paylaşımın ardından farklı bir iddia gündeme geldi. Aleyna Tilki’nin, Emrah Karaduman’ın kendisine gönderdiğini söylediği çiçekleri kendisinin aldığı ve reklam yaptığı iddia edildi. İddia, bir çiçekçinin sosyal medyada Aleyna Tilki’nin dükkanına geldiğinde çekildiği fotoğrafı “Sevgili Aleyna iyi ki geldin” notu ile paylaşması ile ortaya çıktı. Bu paylaşım, Aleyna Tilki’nin, Emrah Karaduman’ın aldığını söylediği çiçekleri kendisinin aldığının iddia edilmesine neden oldu.

Emrah Karaduman Kimdir?

İşte Aleyna Tilki’nin çiçekçideki fotoğrafı

Neler olmuştu?

Aleyna Tilki, Emrah Karaduman için sosyal medya hesabından “Bir daha can yakma. Gün gelir barışırız konuşuruz ama bu zehiri atma zorunluluğum vardı.” diye yazdı. Ardından, “Ben merkezli düşünce ve çıkar tabanlı ilişkilere dikkat edin. Zira can yakıyor… Ben yaşadım oradan biliyorum. Aslolan önemsediğiniz kadar önemsenmek, değer verdiğiniz kadar değer görmek olmalı. Ayıplıyorum. Çok vefalı büyümemden mi, farklı bir vicdanla büyümekten mi, bana emek verenlere inanılmaz vefa hissetmekten mi garipsiyorum bunları bilmiyorum. Belki de ben fazla düşünceliyimdir, sorun bendedir. Bu yüzden Ayıplıyorum sadece… Başka bir şey yapmıyorum. Kibarca,içten içe.. Kibarca kırılıyor kalbim… Sessizce kırıldı hep. Bana bile haber vermedi… O derece vefalı…” şeklinde paylaşım yapmıştı. Sonrasında, yine sosyal medya hesabından gözyaşları içinde çektiği video paylaşımı yapmış, videoda “Bugüne kadar halk ne istediyse onu yaptım, kalbim neye izin verdiyse onu yaptım. Bugünden sonra sadece kendim için bir şey yapmaya karar verdim.” demişti. Aleyna Tilki’nin annesi Havva hanım sosyal medyada kızının kayıp olduğunu açıklamış, Tilki ise, “Ne yani insanlar ağlayamaz mı? Kalpleri kırılamaz mı? Şaka gibi. Kayıp falan olmadım. Şu an evimde, odamdayım. Birazdan uyuyacağım.” şeklinde açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler