Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar yıllar sonra yeniden bir arada

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar yıllar sonra yeniden bir arada

İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar yıllar sonra yeniden bir arada… Her ikisi de sektörün önde gelen isimlerinden olan, yıllar önce birlikte çektikleri filmler ile hafızalara kazınan İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar, yıllar sonra yeniden bir araya geldi. İki dev isim, unutulmaz bir buluşmaya imza attı. Detaylar haberimizde…

ibrahim Tatlıses’den Derya Tuna’ya Övgü Dolu Sözler!

İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar buluşması

Bir dönem birlikte çektikleri filmler hafızalara kazınan, müthiş bir uyum içinde eşsiz sahnelere imza atan İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar, yıllar sonra bir araya geldi. Tatlıses ve Avşar kızı, Ayvalık’ta buluştu.

İbrahim Tatlıses kimdir?

En zor günlerimde bir Hülya Hanım bir de Sibel Can…

İbrahim Tatlıses, bir dönem adına şarkılar yazdığı Hülya Avşar’ın çok hakikatli bir insan olduğunu ifade ederek “En zor günlerimde bir Hülya Hanım bir de Sibel Can beni arayıp sağlığımı sordu. Onlara müteşekkirim.” diye konuştu. Konu hakkındaki sözlerine devam eden Tatlıses, “Tarkan bilmem ne güle güle dedim.” dedi. Sağlık durumunun da çok iyi olduğunu ifade eden İbrahim Tatlıses, “Süperim çok şükür.” dedi.

Hülya Avşar kimdir?

İbrahim Tatlıses bizim her zaman başımızın tacıdır

İbrahim Tatlıses’in sözleri karşısında mest olan Hülya Avşar ise, “Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. İbrahim bey bizi onurlandırdı. Bir anda karşımda görünce inanamadım önce… İbrahim bey bizim her zaman başımızın tacıdır. Bugün de bizi onurlandırdı. Biz de ailecek kendisini ‘Nasıl ağırlasak?’ diye delirmiş vaziyetteyiz.” dedi.

Hayatta eski diye bir şey yoktur, tarih tekerrürden ibarettir

İbrahim Tatlıses’in “Eski filmlerimizden bahsediyor ve anılarımızı yad ediyoruz” sözlerine yanıt veren Hülya Avşar, “Hayatta eski diye bir şey yoktur. Tarih tekerrürden ibarettir.” diye konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler