Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki 'den Aşk İtirafı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki ‘den Aşk İtirafı

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden Aleyna Tilki geçtiğimiz gün takipçilerinin sorularını yanıtladı. Bir takipçisinin “Aşk nedir?” sorusuna genç popçu, “Hormoncukların birleşmesiyle ortaya çıkan bir insan hali var. Gitmişler koca aşkı bu hale oksitosine, vazopresine bilmem neye mal etmişler. Süresi en çok iki seneymiş. Sussunlar! Aşkın bu olmadığını kesin biliyorum. Ama aşkın ne olduğunu da bilmiyorum.” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Aleyna Tilki kimdir?

Sussunlar!

Şu sıralar hayatına Londra’da devam eden Aleyna Tilki sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Tilki bir takipçisinin aşk nedir sorusuna “Hormoncukların birleşmesiyle ortaya çıkan bir insan hali var. Gitmişler koca aşkı bu hale oksitosine, vazopresine bilmem neye mal etmişler. Süresi en çok iki seneymiş. Sussunlar! Aşkın bu olmadığını kesin biliyorum. Ama aşkın ne olduğunu da bilmiyorum.” diyerek yanıt verdi.

Koronaya İnanmıyorum

Aleyna Tilki geçtiğimiz haftalarda yaptığı koronavirüs açıklaması ile gündem olmuştu. Şarkıcı, geçtiğimiz yıl koronavirüs testi yaptırmış ve sonuçlarının birinin pozitif, diğerinin ise negatif çıktığını söylemişti.

Yaptığı açıklamanın ardından eleştirilen Tilki, “İlaç içtikten sonra hastalanmaya başladım. Ben şuna inanmaya başladım, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bu testlerin %80’i yanlış bence. Atıyorum kalp hastası biri yanlış testten dolayı bu ilacı alsa hayatını kaybetse bu adil olur mu? ‘Acaba insanlar bu yüzden mi ölüyor?’ diye düşündüm ama ben böyle konuşunca ‘Aleyna da koronaya inanmıyor’ diyorlar. Hayır inanıyorum, sonuçta tüm dünyayı etkisi altına almış durumda ama tam olarak inanmamız için testlerin doğru olması lazım” diyerek, test sonuçlarına güvenmediğini söylemişti.

Aleyna Tilki’nin Reklam Filminden Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı

Soruşturma Açılmıştı

Tilki’nin söylediği sözlerin ardından bir vatandaş, “Devleti aşağılayıp halk arasında korku ve paniğe neden oldu” ifadeleriyle CİMER’e şikayette bulunmuş ve genç şarkıcı hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Hakkında açılan soruşturmanın ardından şarkıcı; “Soruşturma açıldı mı bilmiyorum. Ben o konuşmayı aşı çıkmadan önce yapmıştım. Aşı çıktıktan sonra böyle bir şeyin gündeme gelmesi de garip. Sadece şunu söyleyeceğim; sanatkar olma yolunda emin adımlarla yürüyorum. Eğer ben bir rol modelsem, sadece yaptığım sanat ve bir sanatçı neye rol model olabilecekse beni ona konumlandırsınlar.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler