Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'nin Reklam Filminden Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Reklam Filminden Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı

Son dönemlerde yeni şarkısıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki yeni bir reklam anlaşmasına imza attı. Aleyna Tilki’nin reklam filminden alacağı rakam dudak uçuklattı! İşte detaylar;

Aleyna Tilki’nin Diziden Elde Ettiği Kazanç Dudak Uçuklattı

Diziden elde ettiği kazançla ilgili sorulara ilk kez yanıt veren çiçeği burnunda oyuncu, konuşulan rakamların gerçeklik payı olduğunu söyledi.

İşte Benim Masalım dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Aleyna Tilki, Cemal Can Canseven’le başrolü paylaştığı diziden 2 milyon TL aldığı iddialarıyla ilgili konuştu. Exxen’de yayınlanan dizisinden kazandığı rakamı açıklamaktan kaçınan Tilki, “Çocukken böyle sorulara cevap veriyordum ama artık abla oldum. Biraz ayıp geliyor böyle para konuşmak. Olabilir, gerçeklik payı var” dedi.

Aleyna Tilki kimdir?

“Sıram Gelsin O Zaman Konuşuruz”

Aleyna Tilki, “Sadece şunu söyleyeceğim; sanatkâr olma yolunda emin adımlarla yürüyorum. Eğer rol modelsem sadece yaptığım sanat ve bir sanatçı neye rol model olabilecekse beni ona konumlandırsınlar. Bilim insanı değilim. Bir doktor ‘aşı yapmayın’ derse ona kızın. Ben bir sanatçıyım ve kimseye ‘aşı yapmayın’ demedim. Evet dünya ilaç sektörüne güvenmiyorum. Kişi kendisine ne iyi gelecekse kendisi bilir. Her bir bireyin kendine has bir sağlık sistemi vardır” dedi.

Aleyna Tilki, “Sıranız geldiğinde aşı yaptıracak mısınız?” şeklindeki soruya ise “Sıram gelsin o zaman konuşuruz” yanıtını verdi.

Son Dakika!..Şarkıcı Aleyna Tilki ‘ye Soruşturma Başlatıldı…

Aleyna Tilki’nin Reklam Filminden Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler