Ana SayfaDizilerAlev Alev 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Tutuklanıyor!

Show Tv’nin yeni fenomen dizisi Alev Alev, 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Cemre, beş parasız ortada kalıyor. Rüya, onu yalnız bırakmıyor. İskender. Ömer’den intikamını almak için onu kıskıvrak yakalatıp öldüresiye dövdürüyor. Ömer, Selim’i bulup konuşturuyor. İskender’in ipini çekmek için hazırlık yapıyor. Rüya, babası tarafından ret edilince Cemre’le beraber Ömer’in mahallesinde kuytu bir eve yerleşiyor. Çelebi, tutuklanıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Tutuklanıyor!

Alev Alev dizininin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cemre, beş parasız sokakta kalıyor. İskender. Ömer’i adamlarına çok kötü dövdürüyor. Ozan, ifadesini verdikten sonra Cemre ile Rüya’ya kendi evlerinin altında kullanılmayan bir daireye onları yerleştiriyor. Ozan’ın annesi, Cemre’yi ağlarken görünce ona acıyıp oğlunun ona yardım etmesine izin veriyor. O geceyi Rüya ve Cemre, o evde geçiriyor.

ALEV ALEV 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rüya’nın Ali’yi, işe alması için Tomris hanımla görüştüğünü gören Bülent, karısının onunla kendisini aldattığını düşünüyor. Tomris, Rüya’nın bu teklifini kabul etmiyor. Bülent. Ali’yi işe aldığını Tomris’e açıklıyor. Ömer, Selim’i bulup o gece insanları nasıl içeri kilitlediğini itiraf ettiriyor. Ama o, İskender ve Çelebi’yle görüşüyor. O anları Ozan, Ömer ve Cemre, görüntülüyor.

Ozan, gerçeklerin ortaya çıkması için hocasının kapısını çalıyor. Ondan haberini gazetesinde yayınlamasını istiyor. O da, onun kendisiyle birlikte kendisini batıracağını düşünüp Ozan’ın isteğini ret ediyor. Ömer, o geceyi kundaklayanların kim olduğunu ortaya çıkacağı delilleri emniyete götürüp teslim ediyor. Çicek, Ali’nin işe alınmasından sonra odasına girip onun eşyalarını koklayıp özlem gideriyor.

Onun odasında kendi fotoğrafını görünce mutlu oluyor. Selim’in ifadesinden sonra her şey değişiyor. Çelebi ve İstkender, aldıkları haberle şok oluyor. Rüya, babasının evine gidiyor. Evininde haciz kaldırıldığını görüyor. Babasının yanına çıktığında onu kafasına silah dayamış bir vaziyette buluyor.

Çelebi ve İskender’in de evlerine polisler gidiyor. Onları polisler ellerindeki delillerle tutuklamak üzere onları göz altına alıyor. İskender, polisler tarafından tutuklanırken Cemre’yi görüyor. Cemre’ye yıllardır yaptığı esaretin bedelini ödemek için polislere teslim oluyor.

Alev Alev 6. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ömer Selim’i Konuşturup Kayıtları Polise Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler