Ana SayfaDizilerSurvivor 2021 'in Yeni Yarışmacısı Okan Kurt mu?

İlgili Postlar

Survivor 2021 ‘in Yeni Yarışmacısı Okan Kurt mu?

Survivor 2021 yarışmacıları son hızla belirlenmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt Survivor 2021 için davet edildiği iddia edilmişti. Okan Kurt Survivor 2021’in yeni yarışmacısı mı? Detaylar haberimizin devamında…

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın kimdir?

Survivor 2021 Yarışmacıları Kimler?

Survivor 2021 yarışmacıları son hızla belirlenmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Issız Adam filmi ile ünlenen oyuncu Cemal Hünal’ın Survivor 2021’de yarışacağı duyrulmuştu. Hünal’ın ardından teker teker yarışmacılar belli olmaya devam ediyor.

Oyuncu Öykü Çelik ve Aşk-ı Memnu dizisi ile tanınan genç oyuncu Batuhan Karacakaya’da Survivor’da mücadele edecek bir diğer isimler.

Son Dakika.. Survivor 2021 ‘in İkinci Yarışmacısı Öykü Çelik Mi ?

Survivor 2021 yarışmacıları arasında MasterChef Türkiye’de karşımıza çıkan Celal Sarıgül’ün olacağı iddia edildi.

‘Survivor 2020’ye veda eden Uğur Pektaş ve yine aynı sebepten ‘Survivor 2019’dan elenen Hikmet Tuğsuz’un, Survivor’un yeni sezonunda boy göstereceği konuşuluyor.

Batuhan Karacakaya kimdir?

Demet Akalın “Okan Hira Engeline Takıldı”

Son olarak Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’un da Survivor kadrosuna katılacağı iddia edilmişti. Demet Akalın verdiği bir röportajda konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın Acun Ilıcalı’nın eşi Okan Kurt’u Survivor’da görmek istediğini ve yarışmaya davet ettiğini açıklamıştı. Okan Kurt’tan ise konuya ilişkin net bir açıklama gelmemişti. Demet Akalın eşinin Survivor’a katılmaısnı çok istediğini fakat Hira engeline takıldığı şu sözlerle ifade etti;

“Olmasını çok istedik ama Hira engeline takıldık. Bu yüzden de gidemeyecek. Hira ‘Ömür boyu seninle konuşmam’ dedi. Acun bey beni ilk aradığında çok istediğimi söylemiştim. Bizim Okan’la karakterlerimiz aynı ev hep kazanmayı istiyoruz. Bir de Allah korusun 5 ay falan kalır orada. Şimdi Okan ben gidemeyeceğim için bu yıl seyretmem diyor” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler