Ana SayfaDizilerAldatmak 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oylum Behram'a Dönmek Zorunda Mı Kalacak?

İlgili Postlar

Aldatmak 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oylum Behram’a Dönmek Zorunda Mı Kalacak?

Atv’nin sevilen dizisi Aldatmak, 27. yeni bölümüyle 20 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Güzide, evin çalışanı sayesinde Yeşim’in tuzağına düşmekten kurtulur. Tolga, babasına olan borcunu şirketini satıp öder. Güzide, Tarık’tan evini geri almayı başarır. Oylum, bebeği aldırmak için gittiği klinikte Behram’la karşılaşır. Behram Oylum’u, tüm ailesini yok etmekle tehdit eder. Güzide’nin karşısına çıkan Behram, kızıyla evleneceğini onun bu evliliği ret etme gibi bir lüksü olmayacağını söyler. Aldatmak 27. bölüm 1. fragmanı yayında. Oylum, Behram’a dönmek zorunda mı kalacak?

Oylum Behram’a Dönmek Zorunda Mı Kalacak?

Aldatmak 27. bölüm 1. fragmanında; Behram, Oylum’un kendisinden ayrılmak istediğini öğrenince Ozan’a ve Tolga’ya silahlı saldırıda bulunuyor. Ozan, yoğun bakıma kaldırılıyor. Güzide, bu saldırıyı Oltan’ın yaptığını düşünüp hastanede onun üzerine yürüyor. Bu olanlardan sonra Oylum, Behram’ın yapacaklarından korkup onun yanında olmak zorunda kalıyor.

İşte Aldatmak 27. bölüm 1. fragmanı…

 

ALDATMAK 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Güzide bir kez daha Tarık’ın şikayetiyle karakola ifade vermeye giderken, evde yapılan aramada herhangi bir ilaca rastlanmaz. Yeşim sözleriyle Tarık’ın kafasını karıştırırken Tarık’ın kendi evinde bulduğu ilaçlar şüphelerini kuvvetlendirir.

Oylum, öylesine bir ilişki yaşayacağını düşünüp Behram’la birlikte olur. Ancak, ondan hamile kaldığını öğrendikten sonra o bebeği aldırmak ister. Çünkü, daha üniversite okuması gerektiğini bilir. Behram’ın bebeği aldırmak niyetinde olmadığını anlayan Oylum, Behram’dan habersiz bir kliniğe gider.

Oylum, bebeğini aldırmak için doktora gittiğinde karşısında Behram’ı görür. Behram, Oylum’u ikna etmek için elinden geleni yapar. Ancak Oylum’un korkuları giderek büyür. Ozan ve Tolga’nın Oltan’a karşı ilk hamlesi Oltan’ın aldığı önlemle başarısız olur. Bu duruma iyice hırslanan Tolga şirketini satarak babasının verdiği parayı geri öder.

Güzide, Oylum ve Behram’ı karşısına alarak bu ilişkiye onay vermediğini açıkça söyler. Behram’ın hiç hoşuna gitmeyen bu konuşma Nazan’ın Sezai’nin tutuklandığı haberini vermesiyle yarım kalır. Güzide hemen Sezai’yi ziyaret etmeye gider. Sezai’ye kurulan kumpasın arkasında Tarık’ın olduğunu fark eden Güzide, onu içine düştüğü bu durumdan kurtarmak için harekete geçer.

Behram, Güzide’nin taşınmak istediğini duyunca kendi usulünce Güzide’nin eski evini geri alır. Bu işte parmağı olduğunun bilinmesini istemeyen Behram, Elmas’la birlikte hareket ederek bu güzel haberi Elmas’ın vermesini sağlar. Güzide ve ailesini karşısında göre Tarık ve Yeşim büyük bir şok yaşar.

Büyük bir hezimete uğrayan Tarık, eşyalarını toplayıp o evi terk eder. Yeşim’in yine eli boşa çıkar. Tarık, evde bulduğu ilacı kimin oraya koyduğunun araştırmasını yapar. Yeşim, yaptığı kumpasın ortaya çıkacağını düşünüp tutuşmaya başlar.

Aldatmak 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Oylum Behram’ın Gerçek Yüzünü Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler