Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 75. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hayri Nalan'ı Tekrar Elde Etmeyi...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 75. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hayri Nalan’ı Tekrar Elde Etmeyi Başarıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 75. yeni bölümüyle 20 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, annesi Feride’nin kendisine yazdığı mektubu okur ve çok duygulanır. Öte yandan Gülcihan’ın hastanede olduğunu öğrenen Nalan hastaneye gider. Hastanede Muzo ile karşılaşan Nalan, ondan beklediği samimiyeti bulamaz. Diğer taraftan Billur’da Nalan’ı yalnız bırakma kararı alır. Hayri ise hastaneye gelerek kıskançlık krizi yaşar ve Nalan’ı zor durumda bırakır. Camdaki Kız 75. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hayri Nalan’a, tekrar elde etmeyi başarıyor.

Hayri Nalan’ı Tekrar Elde Etmeyi Başarıyor!

Camdaki Kız 75. bölüm 2. fragmanında; Nalan, Hayri’nin evliliğinin kendisi yüzünden bitmesini istemiyor. Ancak Hayri, Türkan’dan boşanmak için harekete geçiyor. Hayri, dediğini yapıyor ve Türkan’dan boşanıyor. Nalan, Türkan’a karşı çok mahcup oluyor. Hayri, Nalan’ın hayatında sahip olduğu yeri tekrar alıyor. Nalan’ın Hayri’yle görüşmesini istemeyen Billur, Nalan’ı sert bir şekilde uyarıyor. Nalan ile Hayri, birlikteyken kapıya Sedat geliyor.

İşte Camdaki Kız 75. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 74. BÖLÜM ÖZETİ!

Evde konuştuklarının tam tersini söyleyince Hayri şoke olur. ‘Boşanacağım demedin mi? Ya deli etmesene Türkan! Ne konuştuk biz? Tamam kalk evde konuşacağız biz bir daha yüzümü zor görürsünüz!’ diye bağırır. Nalan ‘Hayri çık dışarı! Benim evimde kimseyi tehdit edemezsin!’ dedi ve Hayri’yi dışarı atar.

Türkan ve kızları korkudan birbirine sarılır. Nalan onları yatıştırmak için ‘Benden size zarar gelmez’ der. Mercan dayanamayıp ‘Sen babamı alıp gitmeyecek misin?’ der. Nalan çok zor konuşarak ‘Hayır. Babanız sizinle eve geri dönecek. Sen de boşanmayacaksın Türkan. Yuvanız yıkılmayacak’ der.

Nalan yalnız başına bankta oturup açar ve müziğini Hayri’yle olan anıları gözünün önünden geçer. Tam o sırada oturduğu banka Hayri gelir. Nalan’ın ona verdiği oyuncağı teslim eder. Nalan tüm bu olanları yaşadıkları sorgular. Hayri ‘Eğer hayatımda sen olursan ben her şeyi idare edebilirim. Türkan’ın kızların yanında da olurum’ der. Sonrasında kendisini acındırmaya başlayınca, Nalan ona, nasıl bu durumla kendisiyle kıyas edeceğini söyler.

Türkan, çaresiz kalıp Nalan’ı arar. Nalan hayatından Hayri’yi siler. Ancak, önce Türkan’ın onu kocasına geri dönmesini istemesi, sonra Hayri’nin kızlarını araması onu o eve geri döndürür. Türkan’dan boşanmak için eve dönen Hayri, karşısında kendi evinde Nalan’ı bulur. Nalan’ın bu kararı, her daim yanında olan arkadaşlarını da kendisinden uzaklaştıracaktır.

Camdaki Kız 75. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri’nin Kıskançlık Krizi Nalan’ı Zor Durumda Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler