Ana SayfaDizilerAldatmak 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Evini Tarık'tan Geri Alıyor!

İlgili Postlar

Aldatmak 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Evini Tarık’tan Geri Alıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Aldatmak, 26. yeni bölümüyle 13 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ozan, katil olmadığını Tolga’nın getirdiği görüntülerden öğrenir. Oylum, Behram’dan hamile olduğunu öğrenir. Bu durum karşısında Behram, hemen onunla evlenmek ister. Yeşim, Tarık’ı zehirleme suçunu üstünden atmak için zehri Güzide’nin evine yerleştirir. Aldatmak 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Güzide, evini Tarık’tan geri alıyor.

Güzide Evini Tarık’tan Geri Alıyor!

Aldatmak 26. bölüm 1. fragmanında; Tarık, kendisini zehirleyen kişinin Yeşim olduğunu anlıyor. Güzide, Ali Sezai’nin hapiste olduğunu öğrenip onu ziyarete gidiyor ve ona bu komployu Tarık’ın yaptığını anlıyor. Öte yandan Behram, tam Oylum bebeği aldıracağı sırada karşısına çıkıyor ve ona, eğer bu bebeğin canını alırsa kendisinin de çok kişinin canını alacağını söylüyor. Güzide, Tarık’ın oyunlarla aldığı evini tekrar geri alıyor. Eve gidip Tarık’ı o evden kovuyor. Tarık’da, valiziyle evden ayrılmak zorunda kalıyor.

İşte Aldatmak 26. bölüm 1. fragmanı…

ALDATMAK 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Oltan’ın adamının eline onun sakladığı flash diskler geçer. Ozan’ın katil olmadığını ispat eden flash diski Tolga’ya gönderir. Tolga, diski açtığında Ozan’ın öldürdüğünü zannettiği adamın yaşadığını görür. O flash diski alıp hemen Güzide’ye götürür.

Güzide, diski izledikten sonra Oylum’u ve Ozan’ı eve çağırır. Oylum, Behram’la birlikte eve gelir. Tolga, onun orada bulunmasını istemediğini söyler. Behram’la Tolga, birbirlerine girer. Güzide araya girip, Behram’ın gitmesini bu meselenin aile meselesi olduğunu söyler.

Tolga, flash diski aileye izletir. Ozan’ın öldürdüğünü zannettiği adamın sağ olduğunu ispatlayan videoyu herkes izler. Ozan sonradan geliyor ve kendisinin aylardır boş yere tehdit edildiğini, annesinin boş yere mesleğinden olduğunu öğrenip hemen Oltan’dan intikamını almak ister.

Ama Tolga onu tutar. Ondan bu durumu bilmiyormuş gibi davranmasını, Oltan’ın işini beraber bitireceklerini söyler. Bu arada Yeşim’in verdiği ilaçla Tarık kalp krizi geçirir. Yeşim, kızına mirasın 25 yaşından sonra kalacağını öğrenince onu hastaneye yetiştirir.

Oltan bu arada Tarık’ın ofisine girip ona gönderilen flash diskleri alır. İçinde Ozan’ı tehdit ettiği diskin olmadığını görür. Ofisine gittiğinde o diskin Tolga’da olduğunu ona birinin gönderdiğini öğrenir. Tolga flash diski babasına verir ve bunu kimseye vermediğini, ama artık onun gibi bir babasının olmadığını söyler.

Behram Oylum’a, büyük bir sürpriz hazırlar. Oylum, hamile olduğunu öğrenip hemen Behram’a gidip ona durumu anlatır ve bu bebekten hemen kurtulmak istediğini söyler. Behram ise, asla bebeği aldırmak istemediğini hemen onunla evlenmeleri gerektiğini söyler.

Tarık, kendisine geldikten sonra zehirlendiğini öğrenir. Bunu kendisine Güzide’nin yaptığını düşünüp polislere öyle ifade verir. Yeşim, durumu öğrenip teyzesinden hemen o ilaçları Güzide’nin evine bırakmasını ister. O da Öykü’yü alıp Güzide’nin evine gider. Bir fırsatını bulup ilacı Güzide’nin odasına koyar.

Öte yandan Güzide, Ali Sezai’nin hiç Kanada’ya gitmediğini öğrenir. Evine geldiğinde ise, polislerin evini aramak için geldiğini öğrenir.

Aldatmak 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Güzide’nin Başı Büyük Belada!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler