Ana SayfaDizilerGülcemal 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deva Gülcemal'in Olmaktansa Ölümü Göze Alıyor!

İlgili Postlar

Gülcemal 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deva Gülcemal’in Olmaktansa Ölümü Göze Alıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Gülcemal, 2. yeni bölümüyle 13 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gülcemal, Deva’dan önünde diz çöküp yalvarmasını ister. Deva, babasının hayatı için onun önünde diz çökmek zorunda kalır. Gülcemal, annesinin yıllardır Deva’yı onun için yetiştirdiğinden haberi yoktur. Deva, bir yolunu bulup Gülcemal’in evinden kaçar. Ancak peşini bırakmayan Gülcemal’e silah çekmek zorunda kalır. Gülcemal 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Deva, Gülcemal’in olmaktansa ölümü göze alıyor.

Deva Gülcemal’in Olmaktansa Ölümü Göze Alıyor!

Gülcemal 2. bölüm 2. fragmanında; Deva, kendisini büyük bir çıkmazın içinde buluyor. Bu kumpasın kendisine yıllar önce Zafer hanımın planladığından da habersizdir. Deva, Gülcemal’in olmak istemiyor ve kapatıldığı odayı kendisiyle birlikte ateşe veriyor. Gülcemal, onu kurtarmak için kapıyı zorla açıyor. Zafer, oğluyla yıllar sonra ilk kez yüz yüze geliyor ve onu kimsenin sevmeyeceğini, onu kendisinin bile sevmediğini yüzüne haykırıyor.

İşte Gülcemal 2. bölüm 2. fragmanı…

GÜLCEMAL 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Zafer, istemediği bir evlilik yapar ve bu evlilikten Gülcemal ve Gülendam dünyaya gelir. Sevdiği adam bir gün onu almaya gelir ve Zafer, çocuklarını bırakıp sevdiği adamla gider. Gülcemal’in babası intihar eder. Onun elindeki fotoğrafta annesinin kaçtığı adamdan hamile olduğunu ve çok mutlu olduğunu görür.

Gidip adamı bulur ve onu bıçaklayıp öldürür. O günden sonra Zafer oğluna, düşman olur. Gülcemal, kardeşiyle birlikte sırt sırta verip çok güçlü bir şekilde Bursa’ya döner. Zafer Gülcemal’in, Bursa’ya döndüğünü öğrenince ona helva yapıp gönderir. İçine de bir not bırakır.

Gülcemal ile Deva, tesadüfen karşılaşır. Bu karşılaşmadan sonra Gülcemal Deva’nın annesinin ipekçi ustası olduğunu öğrenip kendisiyle çalışmasını ister. Deva, kabul etmeyince de emrettiğini 3 gün içinde gelip önünde diz çökeceğini söyler. Deva ile Mert’in, kına geceleri olur.

Gülendam, bir gecelik ilişki yaşadığı Mert’ten hamile olduğunu öğrenip onunla konuşmaya gider. Mert ona para verip bebeği aldırmasını ister. Gülcemal, kız kardeşinin annesinin evine gittiğini öğrenip oraya gider. Gülendam’a Gülcemal’in gözü önünde bir araba çarpar.

Gülcemal, kız kardeşinin hamile olduğunu öğrenip Mert’i bulur. Onu bir uçurumun kenarına götürüp tehdit eder. Hemen ertesi gün kız kardeşi ile Mert’i evlendirir. Deva, düğün için hazırlanırken babasının Gülcemal’in elinde olduğunu öğrenir. Babasını kurtarmak için Gülcemal’in evine giden Deva, onun babasının canı karşılığında kendisini istediğini öğrenir.

Aslında Zafer, oğlu için Deva’yı yetiştirmiş, onun büyük bir aşkın pençesine düşüp gözünün hiçbir şeyi görmeyeceğini ona ispat etmek için beklemiştir.

Gülcemal 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deva Gülcemal’in Elinden Kaçmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler