Ana SayfaDizilerGülcemal 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deva Gülcemal'in Elinden Kaçmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Gülcemal 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deva Gülcemal’in Elinden Kaçmaya Çalışıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Gülcemal, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Gülcemal ve Gülendam’ın hayatı, henüz çocuk yaşlarındayken annelerinin onları başka bir adamla kaçarak terk etmesiyle darmadağın oluyor. Gülcemal, annesinin sevdiği adamı öldürüp ondan intikamını alıyor. O günden sonra ana oğul birbirlerine düşman oluyor. Gülcemal, Bursa’ya yıllar sonra tekrara dönüyor. Deva’yla karşılaşan Gülcemal, onun annesinin ipek ustası olduğunu anlıyor. Onu elde etmek için babasıyla tehdit ediyor. Gülcemal 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Deva, Gülcemal’in elinden kaçmaya çalışıyor.

Deva Gülcemal’in Elinden Kaçmaya Çalışıyor!

Gülcemal 2. bölüm 1. fragmanında; Gülcemal, Deva’dan önünde diz çöküp yalvarmasını istiyor. Deva, babasının hayatı için onun önünde diz çökmek zorunda kalıyor. Gülcemal, annesinin yıllardır Deva’yı onun için yetiştirdiğinden haberi yoktur. Deva, bir yolunu bulup Gülcemal’in evinden kaçıyor. Ancak peşini bırakmayan Gülcemal’e silah çekmek zorunda kalıyor.

İşte Gülcemal 2. bölüm 1. fragmanı…

GÜLCEMAL 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zafer, istemediği bir evlilik yapıyor ve bu evlilikten Gülcemal ve Gülendam dünyaya geliyor. Sevdiği adam bir gün onu almaya geliyor ve Zafer, çocuklarını bırakıp sevdiği adamla gidiyor. Gülcemal’in babası intihar ediyor. Onun elindeki fotoğrafta annesinin kaçtığı adamdan hamile olduğunu ve çok mutlu olduğunu görüyor.

Gidip adamı buluyor ve onu bıçaklayıp öldürüyor. O günden sonra Zafer oğluna, düşman oluyor. Gülcemal, kardeşiyle birlikte sırt sırta verip çok güçlü bir şekilde Bursa’ya dönüyor. Zafer Gülcemal’in, Bursa’ya döndüğünü öğrenince ona helva yapıp gönderiyor. İçine de bir not bırakıyor.

Gülcemal ile Deva, tesadüfen karşılaşıyor. Bu karşılaşmadan sonra Gülcemal Deva’nın annesinin ipekçi ustası olduğunu öğrenip kendisiyle çalışmasını istiyor. Deva, kabul etmeyince de emrettiğini 3 gün içinde gelip önünde diz çökeceğini söylüyor. Deva ile Mert’in, kına geceleri oluyor.

Gülendam, bir gecelik ilişki yaşadığı Mert’ten hamile olduğunu öğrenip onunla konuşmaya gidiyor. Mert ona para verip bebeği aldırmasını istiyor. Gülcemal, kız kardeşinin annesinin evine gittiğini öğrenip oraya gidiyor. Gülendam’a Gülcemal’in gözü önünde bir araba çarpıyor.

Gülcemal, kız kardeşinin hamile olduğunu öğrenip Mert’i buluyor. Onu bir uçurumun kenarına götürüp tehdit ediyor. Hemen ertesi gün kız kardeşi ile Mert’i evlendiriyor. Deva, düğün için hazırlanırken babasının Gülcemal’in elinde olduğunu öğreniyor. Babasını kurtarmak için Gülcemal’in evine giden Deva, onun babasının canı karşılığında kendisini istediğini öğreniyor.

Aslında Zafer, oğlu için Deva’yı yetiştirmiş, onun büyük bir aşkın pençesine düşüp gözünün hiçbir şeyi görmeyeceğini ona ispat etmek için beklemiştir.

Gülcemal Bu Akşam İlk Bölümüyle Ekrana Gelecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler