Ana SayfaDizilerGülcemal Bu Akşam İlk Bölümüyle Ekrana Gelecek!

İlgili Postlar

Gülcemal Bu Akşam İlk Bölümüyle Ekrana Gelecek!

Fox Tv’nin yeni dizisi Gülcemal, ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in yer aldığı Gülcemal dizisinin fragmanları büyük ilgi gördü. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Gülcemal dizisi oldukça iddialı bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki, Gülcemal dizisi konusu ne? Detaylar haberimizde…

Murat Ünalmış Kimdir?

Gülcemal Bu Akşam İlk Bölümüyle Ekrana Gelecek!

Yapımını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan’ın kaleme aldığı dizi; annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva’nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek yerini tutkuya bırakan aşkını konu alıyor. Gülcemal’in annesiyle olan savaşında, hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecektir? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, gaddar bir avcıyken açık bir ava mı dönüşecek? Peki Deva? Nihayet teslim olduğunda, aşkın imkansız olduğunu anlayacak mıdır?

İşte Gülcemal dizisinin 1. bölüm 3. fragmanı…

GÜLCEMAL DİZİSİNİN KONUSU!

Çocukken annelerinin başka bir adama kaçmak için terk ettiği iki kardeş olan Gülcemal ve Gülendam’ın hayatı annelerinin gidişiyle paramparça olur. Büyür zorluklar içinde büyüyen iki kardeş kendilerine imrenilecek bir hayat kurarak yıllar sonra Bursa’ya tekrar döner.

Gülcemal’in tek amacı annesinden intikam almak düşüncesindedir. Onun her şeyini alacak, sonunda kapısına muhtaç edecek ve annesi ona “İyi ki seni doğurmuşum oğlum” demesini ister. Bu kinle büyüyen Gülcemal, annesizliği, çocukluk yarasına saklayıp o yarayı hiç kapatmayan güçlü ve aynı zamanda acımasız bir adama dönüşmüştür. Annesinin deyimiyle de bir yılana…

Ancak daha Bursa’ya döndüğü ilk gün uzun kirpikli güzeller güzeli bir kızla karşılaşır. Korku ve öfkeyle başlayan bu tanışıklık uzun sürecek bir hikayenin ilk cümlesidir aslında. Deva, Gülcemal’in annesi Zafer hanıma çalışan İpek boyama ustalığı yapmaktadır.

Üstelik Deva’yı, Zafer Pehlivan büyütmüştür. Onun manevi annesi yerindedir ve Deva evlenmek üzeredir. Ancak bu düğünün olmaması için Gülcemal ve onun en büyük düşmanı Zafer Pehlivan elinden geleni yapmak için uğraşmaktadır.

Hiçbir şeyden habersiz olan masum Deva, herkesin kendince hesabı olan bir kıskacın ortasında kalacak ve hayatının bir gün içinde paramparça oluşunu izleyecektir.

Konusu ve usta oyuncu kadrosuyla ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan dizi büyük bir beğeniyle izleneceği tahmin ediliyor.

Gülcemal dizisi ilk bölümüyle bu akşam Fox Tv’de saat 20:00’da ekrana gelecek.

Melis Sezen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler