Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül Hamile Olduğunu...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül Hamile Olduğunu Mu Öğreniyor?

Show Tv’nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 35. yeni bölümüyle 13 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadi, baş savcıyla olan planlarını bozmamak için Taylan’a silahını doğrultup ona ateş eder. Mert, yıllardır abla dediği Derya’nın aslında annesi olduğunu öğrendikten sonra ona, babasının kim olduğunu sorar. Derya, şimdi ne yapacak? Mert’in babasının Sadi olduğu ortaya çıkacak mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Songül, hamile olduğunu mu öğreniyor?

Songül Hamile Olduğunu Mu Öğreniyor?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35. bölüm 2. fragmanında; Sadi, aslında Taylan komiseri öldürmüyor. Servet ise, Sadi’yla buluşup ona karısının ve arkadaşlarının kayıp baş komiseri bulamadıklarını söylüyor. Mert, Derya’yla konuştuktan sonra fenalık geçirip yere yığılıyor. Derya Mert’e, babasının Sadi olduğunu söyledi mi? Songül, mide bulantılarının sebebinin hamilelik olabileceğini düşünüp hemen bir test alıyor. Testin sonucu Songül’ü sevindiriyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35. bölüm 2. fragmanı…

 

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Derya yaşadığı zor anları geride bırakmaya çalışırken başta Mert olmak üzere tüm sevdikleri yanında olmaya çalışır. Asuman, Derya’nın acı çektiği her durumdan zevk alırken Kıvanç’la yaptığı konuşma sayesinde Derya’nın hayatındaki dengeleri değiştirecek yeni bir kozun sahibi olur.

Ondan Mert’in babasının Sadi olabileceğini öğrenir. Songül, Derya’nın yanında olmak isterken karşısına da yine Asuman çıkar. Ona, kocasının eski sevgilisini düşünmesinin pek iyi bir fikir olmadığını ve kardeşinin aklının eskilerde kaldığını ima eder.

Can’ın dolandırıldığını öğrenen Sadi, dolandırıcıyla tanışmak için Yaver’le birlikte bir plan yapar ve istediğini elde eder. Aylin’in babasıyla yaptığı görüşme eski defterlerin açılmasına neden olur. Aylin, gerçek ailesini bulmak için eski evlerine girmek ister. Araz, eski ailesine ulaşmak için tehlikeli durumlara giren Aylin’i yalnız bırakmaz.

İkili, birlikte eve girip o çantayı bulur. Ancak, beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar. Mert ise Kıvanç’ın peşine düşer. Gizem’in Mert’in yanında olması ikili arasındaki buzları eritir ancak Mert gün sonunda kendisiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Servet durmadan ayağına dolanan isimleri tek tek devreden çıkarmaya çalışır.

Bunun için her yolu deneyen Servet’in hedefinde ise baş komiser Taylan vardır. Taylan’ı kaçıran Servet, Sadi’yi de oraya çağırır. Taylan, Sadi’nin aslında Yörük olduğunu öğrenir. Mert, ablasının aslında annesi olduğunu öğrenip büyük bir öfkeyle onun karşısına çıkar. Asuman ise, büyük bir zevkle onları izlar.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mert Derya’ya Babasının Kim Olduğunu Soruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler