Ana SayfaDizilerAkrep 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Kodesi Boyluyor!

İlgili Postlar

Akrep 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Kodesi Boyluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 11. yeni bölümüyle 25 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ferda, annesinin Mehmet’den durumu öğrendiğini zannedip ona itirafta bulunur. Sonra, anlayınca tüm cinayeti Fikret’in üstüne yıkar. Aras, cinayet zanlısı olarak tutuklanır. Perihan, Fikret’in suçsuz olduğunu anlar. İpek ve Aras’la konuşan Merve, annesinden şüphelenip onun sakladığı paraları bulur. Akrep 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferda, kodesi boyluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferda Kodesi Boyluyor!

Akrep dizisinin 12. bölüm 1. fragmanında; Artık Ferda’nın, suçlu olduğu anlaşılıyor. Merve, Perihan’ın yanına yerleşiyor. Ferda ise, kendisinin masum olduğundan emin bir gün hapisten çıkacağını söylüyor.

İşte Akrep 12. bölüm 1. fragmanı..

AKREP 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Berna cinayetini gören tek görgü şahidi Mehmet bey ölür. Perihan, onun oğlundan ricada bulunup, eğer Ferda diye biri ararsa babasının polise ifade verdiğini söylemesini ister. Ferda, durumu öğrenip annesinin yanına gidip itirafta bulunur.

Onun, adamın kendisini gördüğünü anlattığını zannedip olayın gerçeğini anlatmak ister. Ona, Berna’nın Sapanca’daki eve gelip Fikret’le yakaladığını, daha sonra onların tartıştığını görünce oradan gittiğini söyleyip elindeki görüntüleri ona verir. Aras, o görüntüde Berna’yı göle atarken göründüğü için tutuklanır.

Ferda, Fikret’in İpek’in hesabına para yatırdığını ve Aras’ı susturmaya çalıştığını söyler. İpek, Ferda’nın kendisini hastane odasından çıkartıp para çektirdiğini söylese de kimseyi inandıramaz. Perihan, Fikret’e inanıp telefon kayıtlarını ve onun cinayetten önce Sapanca’dan ayrıldığını öğrenir.

Tüm delilleri emniyete verir. Ferda, iş yerindeyken polisler gelir ve onu sorguya çeker. Sorgu sonrasında Ferda, serbest kalmayı başarır. Merve’nin içine kurt düşer. Annesinin spor salonunda bir kasasının olduğunu öğrenir. Aras’ın, İpek’in ve Perihan’ın yalan söylemediğine inanmak istemez.

Ama yinede gidip onun spor salonundaki dolabını açar ve orada bir çanta dolusu para bulur. Doğan, İpek’le abisini bir daha görmemek şartıyla onunla evlenir. Ferda, emniyette Fikret’in cinayet işlenmeden önce oradan ayrıldığını kanıtlayan görüntülerle onu sorguya çeker.

Tüm soğuk kanlılığıyla Ferda, memuru ikna eder. Polis memuru, Ferda’ya gidebileceğini söyler. O sırada Merve, elinde para dolu çantayla içeri girip, Fikret’in İpek’e, gönderdiği parayı annesinin dolabında bulduğunu söyler. Böylelikle, Fikret’in, suçsuzluğu aile önünde kanıtlanmış olur.

Akrep 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merve Annesinin Gerçek Yüzünü Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler