Ana SayfaDedikoduAkın Akınözü Sessizliğini Bozdu

İlgili Postlar

Akın Akınözü Sessizliğini Bozdu

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının Ebur Şahin hakkındaki sorularından kaçan Akın Akınözü sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncudan düğün hakkında flaş açıklama geldi. İşte Akın Akınözü’nün o açıklaması;

Akın Akınözü Olay Çıkardı

Akın Akınözü geçtiğimiz günlerde sette olay çıkardığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Sete geciktiği için ekip tarafından uyarılan ve uyarılar sonrası sinirlenen başrol oyuncusu Akın Akınözü’nün seti birbirine kattığı ve dizinin yapım koordinatörünün de üzerine yürüdüğü iddia edilmişti.

Tüm bu yaşananların ardından ise Mia Yapım Genel Koordinatörü Suat Erdoğmuş, Akın Akınözü ‘nü Savcılığa Şikayet Etti!

Akın Akınözü Sessizliğe Büründü

Hercai’nin başrol oyuncuları Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün araları sette yaşanan kavgadan sonra açılmıştı.

“Hercai” dizisinde rol arkadaşı olan Ebru Şahin’le küs oldukları bilinen Akınözü’ne “Ebru Şahin’in düğününe gidecek misiniz?” sorusu havada kaldı. Ünlü oyuncu soruları yanıtlamadan oradan ayrıldı.

Akın Akınözü Kimdir?

Akın Akınözü Sessizliğini Bozdu

Akın Akınözü önceki gün Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Oyuncu, “Eski rol arkadaşınız Ebru Şahin’in Cedi Osman’la düğününe gidecek misiniz?” sorularına şu yanıtı verdi: “3 yıl boyunca çalıştığım partnerim, anladığım kadarıyla bir evlilik yolunda. Mutluluklar dilerim. Bunun ötesinde ne söyleyebilirim ki… Bana düğün davetiyesi gelmez. Hani gelse de gider miyim, gitmez miyim? Üzeri açık bir soru.”

Akın Akınözü’nün yaptığı bu açıklamanın ardından gözler eski rol arkadaşı Ebru Şahin’e çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler